ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός στην Μάνη: «Ο μπαμπάς ήρθε χωρίς το παντελόνι και μου έβγαλε…»

«Μας βρήκε στο κρεβάτι η μαμά και με χτύπησε»

Τουλάχιστον σοκ προκαλεί η μαρτυρία της 12χρονης που φέρεται να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από ιερέα στη Μάνη.

Το ανήλικο κορίτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ζούσε στα χέρια του ιερέα τον απόλυτο εφιάλτη ενώ όπως αποκαλύπτει το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, η μικρή αποκαλούσε τον ιερέα... «μπαμπά».

Η 12χρονη άνοιξε για πρώτη φορά την ψυχή της τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ φιλοξενούταν στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Είχε καταγγείλει τόσο τον ιερέα όσο και τον παππού της. Στην κατάθεσή της είχε πει.

«Ο μπαμπάς Ν....ήρθε χωρίς το παντελόνι και το εσώρουχο και μου έβγαλε το παντελόνι και το κιλοτάκι μου και μου έκανε κάτι κακό και εγώ πονούσα. Αυτό έχει γίνει και μία άλλη φορά. Μετά ήλθε η μαμά στο σπίτι και μας βρήκε στο κρεβάτι. Είπε "τι κάνετε εκεί;" Εγώ της είπα ότι "ο Ν...το έκανε αυτό με το ζόρι". Η μαμά μετά με χτύπησε με τα χέρια της. Αυτά που μου έκανε ο ιερέας μου τα είχε κάνει και ο παππούς Θ...»

Μέσα από τη φυλακή ο ιερέας που αρνείται τα πάντα, απάντησε στις κατηγορίες, λέγοντας: «Ουδέποτε έμεινα εγώ μόνος με το παιδί και ουδέποτε είπα στο παιδάκι να έρθει στο δικό μου δωμάτιο.

Εγώ το παιδάκι το περιέβαλα με στοργή και αγάπη. Το διάβαζα γιατί δεν είχε πάει ποτέ σχολείο το παιδί αυτό. To έχουν μπλέξει το παιδί. Το έχουνε βάλει και πιθανόν το 90% είναι η μητέρα, γιατί αυτό από την πρώτη στιγμή και σε μένα και στην κόρη μου είχε εκφράσει ότι το είχε πειράξει σεξουαλικά ο παππούς».

«Τις πήρα σπίτι μου κατά παράκληση της μητέρας»
Τον Ιούνιο του 2019 η ανήλικη έδωσε και δεύτερη κατάθεση. Ισχυρίστηκε ότι τη χτυπούσαν η μητέρα της, ο παππούς της αλλά και ο ιερέας. Ζητούσε να τιμωρηθούν οι δύο άνδρες, λέγοντας πως δεν ήθελε να γυρίσει στο σπίτι της.

«Όταν η μαμά είδε ότι ο μπαμπάς ξάπλωσε πάνω μου της είπε ότι εγώ ήθελα. Και μετά η μαμά με χτύπησε με τη ζώνη και με έβγαλε έξω από το σπίτι και έμεινα πολύ ώρα έξω μέχρι το πρωί και ήμουν γυμνή και έκλαιγα. Και όταν ήμουν έξω βγήκε η μαμά και με χτυπούσε» φέρεται να υποστήριξε η ανήλικη.

Ο παπάς επιμένει πως όλα αυτά είναι αναληθή. «Εγώ ουδέποτε πήγα να ασελγήσω σε ένα ανήλικο παιδί και ειδικά γιατί έχω μεγαλώσει έξι παιδιά και τα πέντε είναι κορίτσια. Είμαι ο μοναδικός άντρας ο οποίος πήρε την επιμέλεια μέχρι 18 ετών.

Εγώ κατά παράκληση της μητέρας τους πήρα για ενάμιση μήνα, γιατί έψαχνε να βρει εργασία γιατί ζούσαν εκεί που ζούσαν με τον παππού και τη γιαγιά ήταν μία τρώγλη πραγματική και ήταν άθλιες οι συνθήκες διαβίωσής τους».

Πηγή: Newsbeast

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X