ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποτροπιασμός - Η εφιαλτική σύντομη ζωή ενός βρέφους στα χέρια των γονιών του

Είχε 71 κατάγματα πλευρών

Ένα μωρό μόλις 5 εβδομάδων «δολοφονήθηκε από τους γονείς του», όπως γραφούν χαρακτηριστικά τα βρετανικά μέσα, καθώς το βρήκαν με τραύματα στο κεφάλι, αλλά και 71 κατάγματα στα πλευρά.

Στο δικαστήριο ακούστηκε μάλιστα πως αυτά προήλθαν από «τρεις επιθέσεις» των γονέων του.

Ο Sean Clark είχε συμπληρώσει 39 μέρες ζωής όταν βρέθηκε νεκρός στην κούνια του, στο σπίτι του πατέρα του, κοντά στο Μπρίστολ της Αγγλίας τον Ιανουάριο του 2018.

Στο δικαστήριο του Μπρίστολ, όπου εκδικάζεται η υπόθεση, ακούστηκε πως το αγοράκι είχε υποστεί επιθέσεις «τουλάχιστον τρεις φορές» στη σύντομη ζωή του. Είτε από τον 31χρονο πατέρα του, James Clark, είτε από την 27χρονη μητέρα του, Helen Jeremy.

Το μωρό έζησε άλλο έναν ξυλοδαρμό στις 11 Ιανουαρίου 2018, όπως συνέβη και 3 μέρες αργότερα. Μόνο που η τελευταία επίθεση ήταν θανατηφόρα.

Η εισαγγελία ισχυρίζεται ότι «οι περισσότερες ενδείξεις» δείχνουν τον πατέρα ως ένοχο. Αυτό πιστεύει τουλάχιστον η εισαγγελέας Jane Osborne: «Ξέρουμε από τα σπασμένα πλευρά ότι έλαβαν χώρα τουλάχιστον τρεις διαφορετικές επιθέσεις, όταν προκλήθηκαν βλάβες σε αυτό το μικρό παιδί. Αυτά τα τραύματα θα μπορούσαν να έχουν προκληθεί μόνο από έναν ή και από τους δύο κατηγορουμένους».

Η Jeremy ζούσε με το μωρό στο σπίτι των γονιών της στο Μπρίστολ, ενώ ο Clark έμενε με τη μητέρα του λίγο έξω από την πόλη. Τα Σαββατοκύριακα τα περνούσαν μαζί οι γονείς σε κάποιο από τα δύο σπίτια.

Την 11η Ιανουαρίου, έμεναν όλοι μαζί στο σπίτι του πατέρα για το Σαββατοκύριακο. Η εισαγγελέας είπε επίσης πως εκείνη τη μέρα η Jeremy έψαξε στο ίντερνετ για «μωρά που βήχουν αίμα», κάτι που υποδηλώνει πως «κάτι δεν πήγαινε καλά».

Η Jeremy τηλεφώνησε στη μητέρα της ανησυχώντας για την υγεία του παιδιού, λέγοντας πως έκλαιγε συνεχώς. Την επομένη το πρωί, το μωρό ήταν νεκρό στην κούνια του.

Οι δύο γονείς αρνούνται πως σκότωσαν το παιδί τους.

Η δίκη συνεχίζεται…

Πηγή: newsbeast 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X