ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απόλυτη φρίκη! Νάρκωσε και σκότωσε τις δύο κόρες της

Καταδικάστηκε σε 78 χρόνια φυλάκιση

Μία γυναίκα από τη Βόρεια Βιρτζίνια στις ΗΠΑ νάρκωσε τις δύο κόρες της με ζελεδάκια που περιείχαν μελατονίνη, πριν τις πυροβολήσει θανάσιμα στα κρεβάτια τους. Η Veronica Youngblood, 38 ετών καταδικάστηκε σε 78 χρόνια φυλάκισης.

Η Youngblood συνελήφθη τον Αύγουστο του 2018 αφού πυροβόλησε τις κόρες Sharon Castro, 15 ετών, και Brooklynn Youngblood, 5 ετών, στο διαμέρισμά τους στο McLean στη Βιρτζίνια. Η Sharon, η μεγαλύτερη κόρη, κατάφερε να καλέσει την Αστυνομία και να πει ότι την είχε πυροβολήσει η μητέρα της. Οι ένορκοι άκουσαν μια ηχογράφηση αυτής της κλήσης κατά τη διάρκεια μιας δίκης που κράτησε δύο εβδομάδες, και η οποία ήταν τόσο τραυματική που οι ένορκοι ζήτησαν ψυχολογική υποστήριξη.

Η Youngblood είπε στους ντετέκτιβ ότι σχεδίαζε να σκοτώσει τα παιδιά και να αυτοκτονήσει μετά από μια παρατεταμένη διαμάχη για την κηδεμονία. Ο Ron Youngblood, ο πρώην σύζυγός της, δήλωσε στο Associated Press μετά την ακροαματική διαδικασία ότι ήθελε να μετακομίσει στο Μιζούρι και με τα δύο παιδιά, αλλά δέχτηκε απρόθυμα να πάρει μόνο την μικρότερη μετά την αντίρρηση της πρώην συζύγου του.

«Ήμουν καλή μητέρα, αλλά κάτι συνέβη, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Κάτι έσκασε στο μυαλό μου»

Οι συνήγοροι υπεράσπισης επικαλέστηκαν παραφροσύνη που όμως απορρίφθηκε από το δικαστήριο, το οποίο πρότεινε 78 χρόνια φυλάκισης. Η Youngblood, πριν της ανακοινωθεί η ποινή, μίλησε για περισσότερα από 30 λεπτά, υποστηρίζοντας ότι μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια στην Αργεντινή, κακοποιήθηκε σωματικά και σεξουαλικά ως παιδί και κατέφυγε στη σεξουαλική εργασία ως έφηβη για να στηρίξει τη μεγαλύτερη κόρη της. «Ήμουν καλή μητέρα, αλλά κάτι συνέβη, δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω. Κάτι έσκασε στο μυαλό μου» είπε.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης είχαν ζητήσει οι δύο ποινές για φόνο να εκτελούνται ταυτόχρονα αντί για διαδοχικές, γεγονός που θα μείωνε την ποινή από 78 σε 42 χρόνια. Ο δικαστής της κομητείας Fairfax Randy Bellows είπε «Οι μητέρες και οι πατέρες έχουν πολλές ευθύνες, αλλά καμία δεν είναι πιο σοβαρή από το να κρατούν τα παιδιά τους ασφαλή. Τραγικά, η μητέρα τους έγινε το όργανο του θανάτου τους», ενώ η εισαγγελέας Kelsey Gill τόνισε ότι οι δολοφονίες ήταν προμελετημένες και ότι η Youngblood αγόρασε το όπλο που χρησιμοποίησε μια εβδομάδα πριν. «Πραγματικά δεν υπάρχουν λέξεις που να μπορούν να περιγράψουν τη διαφθορά με την οποία η κ. Youngblood σχεδίασε και εκτέλεσε την εκτέλεση των παιδιών της», είπε στον δικαστή.

Η συνήγορος της Youngblood, Dawn Butorac είπε ότι θα ασκηθεί έφεση επί της απόφασης.

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση