ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκάλυψη «βόμβα»: Καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη στον οργανισμό της Τζωρτζίνας

Το σενάριο που γεννά ερωτήματα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση – θρίλερ της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, το οποίο παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλες τις εξελίξεις. Κάθε μέρα που περνάει οι έρευνες των αρχών προχωρούν, τόσο αναφορικά με τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όσο και για τους θανάτους των υπόλοιπων παιδιών της οικογένειας: της Ίριδας και της Μαλένας.

Όσον αφορά στον θάνατο της Τζωρτζίνας, έχει μέχρι στιγμής, γίνει γνωστό ότι πέθανε από χορήγηση μεγάλης δόσης κεταμίνης, με τη μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου να έχει προφυλακιστεί ως κατηγορούμενη για την εν λόγω πράξη.

Ωστόσο, μια νέα πληροφορία που βλέπει το φως της δημοσιότητας ενδέχεται να φέρει τα πάνω – κάτω στην υπόθεση.

Οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης

Όπως αποκάλυψε το Star η κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας είναι «καθαρή φαρμακευτική κεταμίνη».

Συγκεκριμένα, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι η ουσία που χορηγήθηκε στη Τζωρτζίνα είναι καθαρή κεταμίνη φαρμακευτικής προέλευσης, χωρίς παραφαρμακευτικά ή παρασυστατικά στοιχεία.

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με τους ειδικούς, πως δεν πρόκειται για την κεταμίνη που υπάρχει σε σκόνη στη μαύρη αγορά και διαλύεται σε νερό, την οποία χρησιμοποιούν συχνά οι τοξικομανείς.

Συνεπώς, αν η Ρούλα Πισπιρίγκου όντως χορήγησε την κεταμίνη στην 9χρονη κόρη της, τότε την προμηθεύτηκε μέσα από τους χώρους του νοσοκομείου.

Ουσιαστικά λοιπόν τα σενάρια αυτή τη στιγμή είναι δύο: εφόσον αυτός που προμήθευσε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα τη βρήκε στη μαύρη αγορά, θα έπρεπε να έχει δηλωθεί η απώλεια της νωρίτερα από κάποιο νοσοκομείο ή φαρμακαποθήκη.

Σε διαφορετική περίπτωση η κεταμίνη έχει βρεθεί και δοθεί στον δράστη μέσα από το νοσοκομειακό περιβάλλον, πράγμα το οποίο θα δώσει νέα πτυχή στην πολύκροτη υπόθεση και θα γεννήσει πολλά νέα ερωτήματα.

Πηγή: in.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X