ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτο ξύλο σε τηλεοπτικό πάνελ (vid)

Πολιτικοί πιάστηκαν στα χέρια

Άναψαν τα αίματα σε τηλεοπτικό πάνελ στο Πακιστάν όπου βρίσκονταν δύο πολιτικοί από αντιπολιτευόμενα κόμματα, οι οποίοι ήρθαν στα χέρια και έγιναν viral.

Κατά τη διάρκεια της πολιτικής συζήτησης στο δημοφιλές πρόγραμμα Kal Tak της Express TV, με παρουσιαστή τον Τζαβέντ Τσάουντρι, η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο καθώς ο γερουσιαστής Αφνάν Ουλάχ Χαν που εκπροσωπούσε τον Πακιστανικό Μουσουλμανικό Σύνδεσμο-Nawaz (PML-N), και ο Σερ Αφζάλ Χαν Μαρουάτ, μια εξέχουσα προσωπικότητα που σχετίζεται με το πολιτικό κόμμα, Tehreek-e-Insaf (PTI) πιάστηκαν στα χέρια αφήνοντας τους πάντες άφωνους.

Ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο για λάθος χειρισμούς και συνομιλίες στο παρασκήνιο με στρατιωτικούς και εκείνος, αντί να χρησιμοποιήσει επιχειρήματα για να αντικρούσει τους ισχυρισμούς του, σηκώθηκε από τη θέση του και άρχισε να τον χτυπάει, χαστουκίζοντας τον στο κεφάλι.

Βέβαια, ο γερουσιαστής δεν έμεινε άπραγος και υπερασπιζόμενος τον εαυτό του τον έριξε στο πάτωμα και κάπου εκεί χάθηκαν από το πλάνο. Έτσι μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, το στούντιο μετατράπηκε σε ρινγκ με τους παρευρισκομένους να προσπαθούν να τους χωρίσουν. Μάλιστα, ακόμα και όταν το πέτυχαν, οι δύο άντρες συνέχισαν να επιτίθενται λεκτικά ο ένας στον άλλο.

Συνέχισαν την αντιπαράθεση στο Twitter

Βέβαια, οι δύο αντίπαλοι δεν έμειναν μόνο στην αντιπαράθεσή τους στο στούντιο, αλλά συνέχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλον και με αναρτήσεις τους στο X (πρώην Twitter).

«Ο Μαρουάτ μου επιτέθηκε χθες στο talk show. Πιστεύω στη μη βία, αλλά είμαι ο στρατιώτης του Nawaz Sharif. Το κόλπο που έφτιαξε είναι ο Μαρουάτ είναι ένα σημαντικό μάθημα για όλους στο και ειδικά για τον Ιμράν Χαν. Δεν θα είναι σε θέση να δείχνουν τα μάτια τους, θα πρέπει να φορούν μεγάλα μαύρα γυαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά ο Αφνάν Ουλάχ Χαν.

«Ο παρουσιαστής του Express TV Τζαβέντ Τσάουντρι διαδίδει λάθος πληροφορίες για το ατυχές περιστατικό»

«Ο παρουσιαστής του Express TV Τζαβέντ Τσάουντρι διαδίδει λάθος πληροφορίες για το ατυχές περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ. Διαδίδει τη φήμη ότι αν ο αντίπαλός μου ήταν υπεράνθρωπος. Δεν έλεγε ότι ο Αφνάν έφυγε από το στούντιο και βρήκε καταφύγιο σε ένα κοντινό δωμάτιο, το οποίο έμαθα αφού παρακολούθησα το πρόγραμμά του σήμερα. Ήμουν στο στούντιο για περίπου 5-7 λεπτά. Αργότερα, μου είπαν ότι η εκπομπή ακυρώθηκε και έφυγα. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους είναι προκατειλημμένοι, τους οποίους θα μοιραστώ με τα μέσα ενημέρωσης την Κυριακή. Σκοπεύω επίσης να υποβάλω μια υπόθεση συκοφαντικής δυσφήμισης και ποινική μήνυση εναντίον του και θα μοιραστώ επίσης την ηχογραφημένη συνομιλία μου που έγινε μεταξύ του ίδιου και εμένα σήμερα. Έχω πολλά πράγματα να ενημερώσω το κοινό για αυτό. Συνεχίστε να παρακολουθείτε», έγραψε σε tweet του από την πλευρά του ο Μαρουάτ.

«Η δικαιοσύνη απαιτεί να μην κρύβεται τίποτα από το κοινό»

«Αν η Express TV και ο Τζαβέντ Τσάουντρι θέλουν μια πραγματική δημόσια ετυμηγορία για το θέμα του καβγά που έγινε χθες στην τηλεοπτική τους εκπομπή, η δικαιοσύνη απαιτεί να μην κρύβεται τίποτα από το κοινό. Η Express TV έχει μια καταγραφή πέντε ή έξι λεπτών της συζήτησης που οδήγησε στον καυγά. Γιατί αυτή η πεντάλεπτη καταγραφή δεν κοινοποιείται στο κοινό; Καμιά απάντηση ή αιτιολόγηση; Όλη η αλήθεια ήρθε στη δημοσιότητα. Εάν ο Τζαβέντ Τσάουντρι κοινοποιήσει ευγενικά ολόκληρο το βίντεο διάρκειας 6:30 λεπτών, θα ξεκαθαρίσει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της απάντησης γιατί τον χαστούκισα στο πρόσωπο», αναφέρει σε νεότερη ανάρτηση.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση