ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απίστευτη αγγελία για υιοθεσία σκύλου

Δείχνει αξιολάτρευτος, αλλά είναι η προσωποποίηση του τρόμου

Είθισται στις αγγελίες για υιοθεσία ζώων, οι κάτοχοί τους να εκθειάζουν τα καλύτερα χαρακτηριστικά τους. Όχι όμως για την Niagara SPCA, η οποία περιγράφει έναν σκύλο ως «δαίμονας που πετά φωτιά».

Η Niagara SPCA, ένα μη κερδοσκοπικό καταφύγιο ζώων στην κομητεία Νιαγάρα της Νέας Υόρκης, έχει προσελκύσει την προσοχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την εντυπωσιακή αγγελία της για τον Ράλφι, έναν σκύλο διάσωσης που αναζητά νέο σπίτι.

Οι περισσότερες διαφημίσεις υιοθεσίας επικεντρώνονται στα καλά χαρακτηριστικά ενός ζώου - τα χαρακτηριστικά που μπορεί να κάνουν μια πιθανή οικογένεια να επιλέξει έναν σκύλο ή μια γάτα.

Αλλά η Niagara SPCA επέλεξε μια διαφορετική τεχνική για τον Ράλφι. «Στην πραγματικότητα δεν έχουμε πάρα πολλά καλά πράγματα να πούμε, οπότε απλά θα πούμε τα εξής» έγραψε το καταφύγιο σε μια ανάρτηση στο Facebook την περασμένη Τρίτη.

«Η προσωποποίηση του τρόμου σε μικρή συσκευασία»

Η SPCA εξήγησε ότι «με την πρώτη ματιά είναι ένας αξιολάτρευτος περιζήτητος, νεαρός σκύλος. Ο κόσμος θα έπρεπε να χτυπάει τις πόρτες μας γι’ αυτόν».

Αλλά στην πραγματικότητα, «ο Ράλφι είναι η προσωποποίηση του τρόμου σε μικρή συσκευασία» σύμφωνα με το καταφύγιο. «Είμαστε σίγουροι ότι σκέφτεστε: Μια χαρά θα τα πάμε. Αλλά σας προειδοποιούμε: προχωρήστε με δική σας ευθύνη».

Σύμφωνα με το καταφύγιο, ο σκύλος έχει ήδη υιοθετηθεί δύο φορές. Οι πρώτοι ιδιοκτήτες του τον επέστρεψαν μετά από μια ανεπιτυχή προσπάθεια εκπαίδευσης. Στην συνέχεια, «Δύο εβδομάδες, σε αυτό το νέο σπίτι, και μας τον παρέδωσαν πάλι επειδή ‘ενοχλεί τον μεγαλύτερο σκύλο μας’» αναφέρει το καταφύγιο, προσθέτοντας: «Αυτό που πραγματικά εννοούσαν ήταν: Ο Ράλφι είναι ένας δαίμονας που βγάζει φωτιά από το στόμα του και θα φάει τον σκύλο μας, αλλά εντάξει, είναι μόνο 10 κιλά».

Ποιο είναι το ιδανικό σπίτι γι' αυτό τον σκύλο; Η Μητέρα των Δράκων!

Ο Ράλφι είναι «ολόκληρος κόπανος – ούτε καν μισός» έγραψε το καταφύγιο. «Του ανήκουν τα πάντα. Εάν τολμήσετε να δοκιμάσετε την ικανότητά του στην κατοχή πραγμάτων, θα ακολουθήσει οργή» έγραψαν. «Αν δείξετε μια στιγμή αδυναμίας, ετοιμαστείτε να σας εκμεταλλευτεί. Το ιδανικό σπίτι για τον Ραλφ είναι η Μητέρα των Δράκων, ή ένα σπίτι ενηλίκων χωρίς άλλα ζώα, με έναν ιδιοκτήτη που θα τον καθοδηγήσει ήρεμα και αυστηρά – χωρίς να ανεχτεί καμία βλακεία» πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X