ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Απειλεί να πέσει από τον «Πύργο Τραμπ» αν δεν μιλήσει με τον Αμερικανό Πρόεδρο (vid)

Είναι κρεμασμένος από τον 16ο όροφο εδώ και αρκετές ώρες

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές του Σικάγο στις ΗΠΑ, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία ένας νεαρός άνδρας βρίσκεται κρεμασμένος από τον «Trump Tower» και απειλεί να κόψει με μαχαίρι το σχοινί εάν δεν μιλήσει με τον Ντόναλντ Τραμπ.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ο άνδρας είναι ασιατικής καταγωγής, είναι οπλισμένος με μαχαίρι, βρίσκεται κρεμασμένος στον 16ο όροφο του ουρανοξύστη των 98 ορόφων και δηλώνει διατεθειμένος να κόψει το σχοινί εάν δεν ικανοποιηθεί το μοναδικό του αίτημα.

Σε βίντεο που ανέβασε ο ίδιος απο τον 16ο όροφο του πύργου Τραμπ, ισχυρίζεται ότι είναι μέλος του κινήματος Black Lives Matter, ζητάει να του φέρουν τον Αμερικανό πρόεδρο για να του πει απο κοντά τι θέλει και απειλεί πως αν επιχειρήσουν να τον ανεβάσουν θα κόψει το σχοινι. «Δεν θέλω να πεθάνω. Θέλω να διαμαρτυρηθώ» λέει στο μηνυμά του.

Μια ομάδα SWAT και θαλάσσια μονάδα βρίσκονται επίσης στη σκηνή, μαζί με τους πυροσβέστες, ενώ η αστυνομία βρίσκεται στο μπαλκόνι πάνω από τον άντρα.

Ο ανδράς που απειλεί να αυτοκτονήσει βρίσκεται κρεμασμένος απο τον 16ο όροφο εδώ και πολλές ώρες με αρκετό κόσμο να έχει συγκεντρωθεί κάτω απο το κτίριο .

protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση