ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνδρας με Αλτσχάιμερ παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την σύζυγο του (Vid)

Η ιστορία φαντάζει σαν μια ρομαντική ταινία του κινηματογράφου.

Η ιστορία είναι ρομαντική και άκρως συγκινητική καθώς ο έρωτας μιλάει στην καρδιά κι όχι στο μυαλό!

Η ιστορία του Πίτερ Μάρσαλ φαντάζει σαν μια ρομαντική ταινία του κινηματογράφου. Όμως, είναι πέρα για πέρα αληθινή και αποδεικνύει πως ο πραγματικός έρωτας και η αγάπη είναι φωλιασμένα στην καρδιά μας και όχι στο μυαλό.

Ο ήρωας της ιστορίας μας είναι ο Πίτερ Μάρσαλ και μόλις 56 ετών. Ωστόσο, πάσχει από Αλτσχάιμερ σε αρχικό στάδιο. Με τη γυναίκα του Λίζα είναι παντρεμένος 12 χρόνια και απ' ό,τι φαίνεται ήταν ένα πολύ ευτυχισμένο αντρόγυνο.

Η γυναίκα του, παρόλο που η ασθένεια του άνδρα της ήταν ραγδαία, δεν τον παραμέλησε και έμεινε βράχος να τον προσέχει και να τον φροντίζει με όλη της αγάπη και την αφοσίωση.

Αν και ο Πίτερ δεν μπορεί να θυμηθεί ότι είναι παντρεμένοι καθώς ούτε καν το όνομά της δεν θυμάται, η σχέση τους παραμένει δυνατή.

Το χρονικό της δεύτερης πρότασης γάμου

Toν περασμένο χειμώνα, καθώς το ζευγάρι από το Κονέκτικατ ήταν στον καναπέ και παρακολουθούσε έναν γάμο στην τηλεόραση, ο Πίτερ μη ενθυμούμενος ότι είναι ήδη παντρεμένος με τη Λίζα εδώ και 12 χρόνια, της έκανε εκ νέου πρόταση γάμου και εκείνη -αν και έκπληκτη- δέχτηκε με απέραντη χαρά. Έτσι ορίστηκε η ημερομηνία γάμου.

Όσοι ασχολήθηκαν με τον γάμο προσέφεραν τις υπηρεσίες τους εντελώς δωρεάν καθώς η κόρη του ζευγαριού ασχολείται με κοινωνικές εκδηλώσεις.

Καθ' όλη τη διάρκεια της συγκινητικής τελετής του γάμου, o Πίτερ έλαμπε από χαρά κοιτώντας τη σύζυγό του βαθιά συγκινημένος σαν να ήταν πραγματικά η πρώτη φορά που ενώνονται με τα δεσμά του γάμου.

Η Λίζα του χαμογελούσε γεμάτη αγάπη καθώς εκφωνούσε τους γαμήλιους όρκους. «Ήταν υπέροχα. Δεν θα μπορούσα να φανταστώ μια καλύτερη ημέρα. Ήταν τόσο μαγικά», είπε η Λίζα στο NBC. «Δεν θυμάμαι να τον έχω δει ποτέ τόσο χαρούμενο. Νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Έζησα τον γάμο μου δύο φορές».

Αυτή είναι μια ιστορία βαθιάς αγάπης και αφοσίωσης... που είναι ευλογία να τη ζήσουμε όλοι μας!

ΠΗΓΗ: sputniknews.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
Κόσμος  |  Viral  |  Media

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X