ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άνδρας τυφλώθηκε και παρέλυσε από δάγκωμα κόμπρας (vid)

Έχει περάσει επίσης κορωνοϊό, μαλάρια και δάγκειο πυρετό

Ένας Βρετανός υπήκοος νοσηλεύεται σε εντατική της Ινδίας μετά από δάγκωμα μαύρης βασιλικής κόμπρας, που τον τύφλωσε και τον παρέλυσε, ενώ, σύμφωνα με την οικογένειά του, έχει περάσει ήδη κορωνοϊό, μαλάρια και δάγκειο πυρετό.

Αν έχεις τύχη διάβαινε...

Ένας Βρετανός υπήκοος, ο Ίαν Τζόουνς, νοσηλεύεται σε εντατική της Ινδίας τυφλός και παράλυτος, έπειτα από δάγκωμα μαύρης βασιλικής κόμπρας, ενώ, σύμφωνα με την οικογένειά του, έχει περάσει ήδη μαλάρια, δάγκειο πυρετό και κορονοϊό. Σχεδόν ό,τι μπορούσε, δηλαδή, να πάθει αυτός ο άνθρωπος, το έπαθε!

Όπως αναφέρει το Sky News, είναι πρώην υγειονομικός και βρίσκεται στην Ινδία εδώ και μήνες, «τρέχοντας» μια φιλανθρωπική οργάνωση, που βοηθάει τους φτωχούς.

Ο γιος του λέει στο βρετανικό Μέσο πως ο πατέρας του είχε ήδη περάσει ελονοσία και δάγκειο πυρετό, ενώ κόλλησε και κορωνοϊό.

«Δεν το πιστεύαμε»
«Δεν ήταν σε θέση να επιστρέψει σπίτι εξαιτίας της πανδημίας και ως οικογένεια, καταλαβαίνουμε την επιθυμία του να συνεχίσει να στηρίζει τους πολλούς ανθρώπους, που βασίζονται πάνω του», είπε και πρόσθεσε: «Όταν μάθαμε ότι υπέστη ένα συνήθως θανάσιμο δάγκωμα φιδιού, μετά απ’ όλα αυτά που είχε περάσει, ειλικρινά, δεν το πιστεύαμε».

«Προς το παρόν είναι σταθερός, παρά το γεγονός ότι έχει παραλύσει στα πόδια του και έχει τυφλωθεί, προβλήματα που ελπίζουμε να είναι προσωρινά, αλλά είναι δεδομένο ότι πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετό καιρό ακόμη», συμπλήρωσε ο γιος του άτυχου άντρα.

Πηγή: Gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X