ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Aναζήτησε τον έρωτα μέσω αφίσας - Ανταποκρίθηκε «μεγιστάνας»

Η Molonova υποστηρίζει ότι είναι εκατομμυριούχος «επιχειρηματίας», ενώ ο Kharkusha δηλώνει «μεγιστάνας» και πολύ πετυχημένος στον χώρο των επιχειρήσων

Έψαχνε τον έρωτα και αποφάσισε να το διαφημίσει μέσω μιας γιγάντιας αφίσας. Ο λόγος για μια Ρωσία, την οποία προσέγγισε ένας πλούσιος Ουκρανός αφού έγινε viral για την κίνησή της.

Η φωτογραφία της 26χρονης Maria Molonova εμφανίστηκε σε μια αφίσα στην πόλη της Ulan-Ude πριν από μερικές εβδομάδες, συνοδευόμενη από ένα μήνυμα, σύμφωνα με το οποίο αναζητούσε τον κ. Σωστό.

Η κίνησή της γρήγορα άρχισε να γίνεται γνωστή, προσελκύοντας το ενδιαφέρον του 26χρονου Serhii Kharkusha από την Ουκρανία, που αμέσως ενδιαφέρθηκε για την καλλονή, παρά το γεγονός ότι οι δύο χώρες τους είναι σε πόλεμο.

«Δεν σέβομαι όσους υποστηρίζουν τον πόλεμο, ούτε τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Δεν καταλαβαίνω τι κάνει και αισθάνομαι καλά με το να είμαι ερωτευμένος με μία Ρωσίδα», δήλωσε ο Kharkusha στο East2West News.

Ο Kharkusha, ο οποίος ασχολείται με τις επιχειρήσεις και έχει σήμερα ως βάση του το Λος Άντζελες, δεν έχει γνωρίσει ακόμη από κοντά τη Molonova. Πιστεύει, ωστόσο, ότι είναι «η μία και μοναδική» για εκείνον και ελπίζει να μπορέσει σύντομα να ταξιδέψει στη χώρα της για να τη γνωρίσει. «Διάλεξα τη Maria γιατί την είδα στις ειδήσεις μετά τη διαφήμισή της και είναι ο τύπος μου. Είναι θαρραλέα, είναι λαμπερή. Υπάρχουν πολλές γυναίκες στο Λος Άντζελες, όμως είναι όλες λάθος. Τότε την είδα…».

Η Molonova υποστηρίζει ότι είναι εκατομμυριούχος «επιχειρηματίας», ενώ ο Kharkusha δηλώνει «μεγιστάνας» και πολύ πετυχημένος στον χώρο των επιχειρήσων.

Ο Ουκρανός χαρακτήρισε την αφίσα της «πολύ δημιουργική» και αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του διαφήμιση για να τραβήξει την προσοχή της. Πρόσφατα, αγόρασε χώρο για διαφήμιση πίσω από τη δική της, ο οποίος φιλοξενούσε μια φωτογραφία του και το μήνυμα: «Εκατομμυριούχε, κοίτα πίσω σου, είμαι ήδη εδώ».

Η Molonova είδε την αφίσα του και είπε στο East2West News: «Τράβηξε την προσοχή μου. Τι ακολουθεί όμως; Δεν επικοινώνησε μαζί μου προσωπικά και δεν μου έχει γράψει κάτι. Θέλει όντως να με γνωρίσει; Έχω μπερδευτεί. Θα ήθελα να με προσεγγίσει προσωπικά».

Η Molonova είπε ότι επέλεξε τη λύση της αφίσας όταν οι κυρώσεις δεν της επέτρψαν να χρησιμοποιήσει εφαρμογές γνωριμιών όπως το Tinder. Η ίδια λέει ότι βιάζεται να γνωρίσει έναν άντρα και δεν θέλει να χάσει χρόνο.

Ο Kharkusha υποστηρίζει ότι σχεδιάζει να ταξιδέψει στη Ρωσία για να τη γνωρίσει, γνωρίζοντας ότι στο ενδιάμεσο μπορεί να γνωρίσει κάποιος άλλον. Λέει ότι μπορεί να αντιμετωπίσει εμπόδια στο ταξίδι του, καθώς είναι Ουκρανός, όμως είναι αποφασισμένος να φτάσει σε εκείνη. «Ψάχνω τη λύση τώρα. Ελπίζω να τη συναντήσω και έτσι να αναπτύξουμε τη σχέση μας. Ο χρόνος θα δείξει…».

ΠΗΓΗ: newsbeast.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση