ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Βίντεο-σοκ: Αρπάζει 4χρονο από το κρεβατάκι του - Βρέθηκε νεκρό

Επέστρεψε για να πάρει και το αδελφάκι του

Ένα ανατριχιαστικό βίντεο ντοκουμέντο δημοσιεύει σήμερα η Daily Mail, το οποίο καταγράφει τη στιγμή που ένας 18χρονος άνδρας αρπάζει ένα 4χρονο αγοράκι από το κρεβατάκι όπου κοιμάται, δίπλα στον δίδυμο αδελφό του, στην πόλη Ντάλας των ΗΠΑ.

Το άτυχο παιδί βρέθηκε άγρια δολοφονημένο το πρωί του περασμένου Σαββάτου και οι Αρχές θεωρούν υπεύθυνο για την απαγωγή και τη δολοφονία του τον 18χρονο Ντάριν Μπράουν (τον νεαρό που εμφανίζεται στο βίντεο), με τα κίνητρα του δράστη να παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα o Μπράουν, που έχει ήδη συλληφθεί από τις Αρχές, επέστρεψε στο σπίτι αφού ο μικρούλης Κας Γκέρνον ήταν ήδη νεκρός, για να προσπαθήσει να αρπάξει και το αδελφάκι του, τον Κάρτερ. Τα πλάνα από την κάμερα του συστήματος ασφαλείας δείχνουν τον 18χρονο να στέκεται πάνω από το ανυποψίαστο πλάσμα, που λίγο έλειψε να έχει την τραγική κατάληξη του αδελφού του.

Ευτυχώς ένας ήχος φαίνεται πως τρόμαξε τον Μπράουν, ο οποίος τράπηκε τελικά σε φυγή. Η δεύτερη «επίσκεψη» του απαγωγέα συνέβη δύο ώρες αργότερα από την πρώτη απαγωγή, όταν το άψυχο κορμάκι του Κας Γκέρνον βρισκόταν ήδη πεταμένο σε έναν δρόμο στο Ντάλας!

Εχθές, Τρίτη, ο ιατροδικαστής που είχε αναλάβει την εξέταση της σορού του μικρού Κας στο Ντάλας αποκάλυψε ότι ο θάνατός του προήλθε από πολλαπλές μαχαιριές.

Τα δύο αδελφάκια βρίσκονταν υπό την φροντίδα μιας 39χρονης γυναίκας ονόματι Μόνικα Σέροντ, η οποία μένει στο συγκεκριμένο σπίτι μαζί με την οικογένειά της. Η Σέροντ είναι η πρώην σύντροφος του βιολογικού πατέρα των διδύμων, και ανέλαβε την φροντίδα των παιδιών όταν εκείνος εξαφανίστηκε χωρίς καμία ενημέρωση τον περασμένο Μάρτιο.

Η 39χρονη ήταν εκείνη που αναγνώρισε τον 18χρονο όταν είδε το βίντεο από την κάμερα στο δωμάτιο των παιδιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι το δωμάτιο που κοιμόντουσαν τα δίδυμα βρισκόταν στο πίσω μέρος του σπιτιού, κοντά στην πίσω είσοδο, αρκετά μακριά από τα υπόλοιπα υπνοδωμάτια, κάτι που δικαιολογεί εν μέρει το γεγονός ότι οι ενέργειες του δράστη δεν έγιναν αντιληπτές.

Ο 18χρονος ύποπτος

Σύμφωνα με την ίδια, ο 18χρονος απέκτησε προσβαση στο σπίτι μέσα από την γκαραζόπορτα που είχε μείνει ξεκλείδωτη και στη συνέχεια παραβίασε την πίσω πόρτα. Η Σέροντ γνώριζε τον Μπράουν ως τον αδελφό ενός φίλου του μεγαλύτερου γιου της, αλλά δεν έχει την παραμικρή ιδέα γιατί ο έφηβος έβαλε στο στόχαστρο τα δίδυμα, όπως παραδέχτηκε η ίδια στην Daily Mail. «Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη ότι επέστρεψε για τον Κάρτερ» δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα. Η γυναίκα βρίσκεται ακόμα σε σοκ, και όπως εξήγησε στη Mail είδε αμέτρητες φορές το βίντεο προσπαθώντας να βρει μια εξήγηση, αλλά μάταια.

Η σορός του Κας εντοπίστηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί από μια γειτόνισσα που έκανε τη γυμναστική της. Η αστυνομία του Ντάλας δήλωσε ότι η μητέρα του αγοριού δεν είχε ιδέα ότι τα δίδυμα βρίσκονταν στο σπίτι της συντρόφου του πατέρα τους και ότι τα αναζητούσε το περασμένο διάστημα.

Πηγή: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X