ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατριχιαστικές περιγραφές - «Με κακοποίησε όταν έχασα τις αισθήσεις μου»

Σοκάρει η νέα μήνυση κατά του Λιγνάδη

Ραγδαίες είναι πλέον οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη, μετά και τη νέα μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος του για το αδίκημα του βιασμού. 

Σύμφωνα με το protothema.gr, το αδίκημα του βιασμού που περιγράφεται στη νέα μήνυση έλαβε χώρα το 2018, γεγονός που σημαίνει πως η κατηγορία που ερευνά η εισαγγελία δεν έχει υποπέσει σε παραγραφή. Η μήνυση φέρεται να κατατέθηκε στην εισαγγελία στις αρχές της εβδομάδας ενώ ο μηνυτής κατά το χρόνο τέλεσης του αδικήματος δεν ήταν ανήλικος.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στην μήνυση εμπεριέχονται σοκαριστικές περιγραφές. Ο μηνυτής φέρεται να αναφέρει πως γνωρίστηκε με τον Δημήτρη Λιγνάδη σε πλατεία κοντά στο σπίτι του σκηνοθέτη στο Μεταξουργείο. Κατά τον μηνυτή, ο προφυλακισμένος σκηνοθέτης τον κάλεσε στο σπίτι του στο Μεταξουργείο, δυο φορές. Τη δεύτερη φορά, όμως, του προσέφερε ναρκωτικές ουσίες και αλκοόλ με αποτέλεσμα εκείνος, όπως φέρεται να περιγράφει, να χάσει τις αισθήσεις του και να λιποθυμήσει.

Στη συνέχεια - και όπως αναφέρει ο μηνυτής -όταν συνήλθε κατάλαβε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά. Τότε, οι δυο άνδρες διαπληκτίστηκαν έντονα με τον Δ. Λιγνάδη να απειλεί – όπως καταγγέλλεται - τον μηνυτή πως αν τολμήσει και αποκαλύψει οτιδήποτε θα πει στην αστυνομία ότι επιχείρησε να τον κλέψει.

Η αντίδραση του Αλέξη Κούγια

Μετά την κατάθεση της νέας μήνυσης ο δικηγόρος του προφυλακισμένου σκηνοθέτη Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για «ψευδομηνυτή». «Ο κ. Λιγνάδης ήταν και είναι κατηγορηματικός ότι ουδέποτε στη ζωή του έχει βιάσει είτε οιανδήποτε γυναίκα είτε οιονδήποτε άνδρα από αυτούς, με τους οποίους είχε ερωτικές σχέσεις» ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο κ. Κούγιας και προσέθετε: «Η εντολή που έχω είναι ότι αυτή τη φορά θα αντιμετωπίσουμε τον οιονδήποτε ψευδομηνυτή με μήνυση για τα αδικήματα της συκοφαντικής δυσφημήσεως και της ψευδούς καταμηνύσεως εις βάρος του κ. Λιγνάδη. Ελπίζω ότι αυτή τη φορά από πλευράς του Εισαγγελέως που θα διερευνήσει τη μήνυση, θα εφαρμοστούν όλα όσα προβλέπει ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας και θα υπάρξει απόλυτος σεβασμός στο τεκμήριο αθωότητας και σε όλα τα δικονομικά δικαιώματα του μηνυθέντος πριν του ασκήσουν ποινική δίωξη».

Οι επιβαρυντικές, πάντως, για τον Δημήτρη Λιγνάδη συνεχώς πληθαίνουν. Χθες ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 Κλέων Γρηγοριάδης από την Βουλή αποκάλυψε πως ήταν αυτήκοος μάρτυρας των ανατριχιαστικών φαντασιώσεων του σκηνοθέτη. «Δεν μπορούσαμε να πάμε σε κανέναν εισαγγελέα για να καταγγείλουμε κάποιον για τις φαντασιώσεις που εξιστορούσε… Δεν φανταστήκαμε ποτέ ότι οι τάσεις του θα έφταναν σε εγκληματικό επίπεδο», είπε ο κ. Γρηγοριάδης και σημείωσε πως «τα τελευταία 25 χρόνια έχει βουίξει ο τόπος ότι ο κ. Λιγνάδης είναι ένας άρρωστος άνθρωπος και ότι έχει παιδεραστικές τάσεις».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση