ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανατριχιαστικές περιγραφές για τον πάτερ Αντώνιο: «Του αρέσουν τα αγοράκια»

«Πριν έναν χρόνο που πήγα στον Βόλο, ξεκίνησε να μου βάζει το χέρι μέσα από το παντελόνι, με έβαζε να του βγάζω τις κάλτσες, να του βάζω τα παπούτσια, καμιά φορά του έβγαζα και τα ρούχα»

Ο μάρτυρας του 19χρονου, που προχώρησε σε καταγγελίες κατά του ιδρυτή της "Κιβωτού του κόσμου" πατέρα Αντώνιου,προχώρησε σε νέες αποκαλύψεις σχετικά με όσα του εκμυστηρεύτηκε ο φίλος του, τα οποία και έχει καταθέσει.

Ο μάρτυρας, μιλώντας αποκλειστικά στον ΣΚΑΪ, αναφέρεται σε συζήτηση που είχε με τον 19χρονο φίλο του, ο οποίος του εκμυστηρεύτηκε για τον πατέρα Αντώνιο ότι "του αρέσουν τα αγοράκια. Πριν έναν χρόνο που πήγα στον Βόλο, ξεκίνησε να μου βάζει το χέρι μέσα από το παντελόνι, με έβαζε να του βγάζω τις κάλτσες, να του βάζω τα παπούτσια, καμιά φορά του έβγαζα και τα ρούχα κλπ".

Στη συνέχεια ο μάρτυρας τονίζει ότι ο 19χρονος του είχε πει ότι "πάντα κάθε βράδυ ο πατήρ Αντώνιος με κρατάει στο δωμάτιό του και αν δεν κοιμηθεί δεν μπορώ να φύγω. Μου βγάζει το παντελόνι και με χαϊδεύει, στο πίσω μέρος του σώματός μου. Με βάζει να του κάνω μασάζ και άλλα τέτοια".

Ο μάρτυρας δεν μπορούσε να πιστέψει όσα του έλεγε ο φίλος, ο οποίος του ζήτησε να μην ανοίξει το στόμα του να πει όσα του εκμυστηρεύεται.

Ωστόσο, περίπου έναν μήνα μετά, υποστηρίζει ότι έγινε και ο ίδιος αυτόπτης μάρτυρας ενός σκηνικού με τον πατέρα Αντώνιο και ένα παιδί που βρισκόταν στο δωμάτιό του, όταν μπήκε για να του πάει φαγητό.

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X