ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ράκος η Άμπερ: Δεν θα καταφέρει να πληρώσει την αποζημίωση

Τι είπε ο δικηγόρος της

«Δεν θα μπορέσει να πληρώσει το ποσό της αποζημίωσης» η Άμπερ Χερντ, όπως αποκαλύπτει η δικηγόρος της, Elaine Bredehoft.

Η δικηγόρος μίλησε στην εκπομπή «Today Show» και ανέφερε πως η πελάτισσά της αδυνατεί να δώσει τόσα εκατομμύρια δολάρια.

«Το βάρος της απόδειξης ήταν πιο εύκολο για τον Τζόνι Ντεπ στην Αμερική. Και το δικαστήριο βρήκε εκεί - και δεν μας επετράπη να το πούμε αυτό στους ενόρκους - αλλά το δικαστήριο διαπίστωσε ότι ο κ. Ντεπ είχε διαπράξει τουλάχιστον 12 πράξεις ενδοοικογενειακής βίας, συμπεριλαμβανομένης της σεξουαλικής βίας κατά της Άμπερ», είπε χαρακτηριστικά.

Το δικαστήριο του Φέρφαξ στην Βιρτζίνια επιδίκασε στον σταρ του Χόλιγουντ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων

Η δικαστική διαμάχη ξεκίνησε με την μήνυση του Τζόνι Ντεπ, που κατηγόρησε για συκοφαντική δυσφήμηση την πρώην σύζυγό του, η οποία είχε υποστηρίξει ότι «είχε πέσει ουκ ολίγες φορές θύμα ενδοοικογενειακής βίας».

Το δικαστήριο του Φέρφαξ στην Βιρτζίνια επιδίκασε στον σταρ του Χόλιγουντ αποζημίωση ύψους 15 εκατομμυρίων δολαρίων. Ωστόσο, η δικαστής Πένεϊ Αζκαράτε ενημέρωσε το δικαστήριο ότι η πολιτειακή νομοθεσία περιορίζει τις αποζημιώσεις «τιμωρητικής» φύσεως στα 350.000 δολάρια, γεγονός που σημαίνει ότι ο Ντεπ δικαιούται το ποσό των 10,35 εκατομμυρίων δολαρίων.

Όταν ρωτήθηκε εάν η ηθοποιός του «Aquaman» θα μπορούσε τελικά, να πληρώσει τα 10,4 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση στον Τζόνι Ντεπ η Bredehoft απάντησε: «Ω, όχι, απολύτως όχι».

Ωστόσο, επιβεβαίωσε ότι η Χερντ θα ασκήσει έφεση κι έχει πολλούς λόγους να το κάνει αυτό. «Ω, οπωσδήποτε θα κάνει έφεση και έχει εξαιρετικούς λόγους για αυτό», επέμεινε η δικηγόρος.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση