ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγγελική Νικολούλη: Φανατικός θαυμαστής έκανε τατουάζ την παρουσιάστρια

Έγινε τατουάζ στο μπράτσο φανατικού θαυμαστή της

Εδώ και χρόνια, η Αγγελική Νικολούλη με την εκπομπή της "Φως στο Τούνελ” έχει αποκτήσει χιλιάδες φανατικούς θαυμαστές. Πλέον, χάρη και στις αποκαλύψεις της στο θρίλερ με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα, η λατρεία του κόσμου στο πρόσωπό της έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο, με έναν θαυμαστή της να παίρνει την απόφαση και να "χτυπά” τατουάζ στο μπράτσο του τη "δαιμόνια” δημοσιογράφο.

Τη φωτογραφία του φανατικού "θαυμαστή” με την Αγγελική Νικολούλη-τατουάζ στο χέρι του ανέβασε στούντιο τατουάζ, με βίντεο που αναρτήθηκε στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok.

Μάλιστα, πέρα από το ίδιο το τατουάζ , εντύπωση κάνει και η ηχητική επένδυση του βίντεο, με την Αγγελική Νικολούλη να λέει μια από τις πιο διάσημες ατάκες που η ακούραστη δημοσιογράφος έχει πει στην επιτυχημένη της εκπομπή "Φως στο Τούνελ”: "Φιλάκια. Έχω πρόβλημα εγώ; Διπλά φιλάκια και τώρα διαλειμματάκι για να μην το ανοίξω”.

@acanomutatattoo #nikolouli #fosstotounel #aggelikinikolouli #acanomutatattoo #fy #fyp #filakia @agge_papa ♬ original sound - Kost4s

thetoc.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X