ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εκτός ΜΕΘ ο 30χρονος: «Η κόμπρα είχε προσπαθήσει να τον τσιμπήσει ξανά»

Τα νεότερα της υγείας του

Εκτός ΜΕΘ νοσηλεύεται πλέον ο 30χρονος, ο οποίος είχε μεταφερθεί στον Άγιο Σάββα σε σοβαρή κατάσταση μετά από δάγκωμα κόμπρας, την οποία είχε ως κατοικίδιο.

Ο Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας στο νοσοκομείο «Άγιος Σάββας» Θεόδωρος Κορμάς ενημέρωσε για την κατάσταση της υγείας του, τονίζοντας ότι ο νεαρός ασθενής είναι πάρα πολύ καλά πλέον.

«Ήδη από την Παρασκευή είχε αποσωληνωθεί. Τον είδα και προσωπικώς. Ήταν σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και στη συνέχεια διακομίστηκε στο πρώτο νοσοκομείο υποδοχής στο Ιπποκράτειο όπου βεβαίως εκτός μονάδας εντατικής συνεχίζει να παρακολουθείται για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του» ανέφερε ο γιατρός μιλώντας στο Mega.

«Από όλα όσα μου είπε αντιλαμβάνεται το γεγονός αυτό σαν μια επώδυνη περιπέτεια που δεν θα μπορούσε να ζήσει» πρόσθεσε ο γιατρός, τονίζοντας πως και στο παρελθόν η κόμπρα είχε κάνει απόπειρα να δαγκώσει τον νεαρό.

«Το ίδιο φίδι είχε μία προσπάθεια κάνει να τον δαγκώσει πριν από 20 μέρες απέτυχε, και αυτό τον έκανε και αισθάνθηκε ότι δεν θα μπορούσε να τον δαγκώσει ποτέ. Έτσι λοιπόν τη δεύτερη φορά συνέβη αυτό που συνέβη» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsbeast.gr

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X
X