ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τζόνι Ντεπ: «Αν είχα μια δεκάρα, δεν θα έφτανε ποτέ στο χέρι σου»

Μιλάει για πρώτη φορά για την Άμπερ Χερντ

Όλο αυτό το διάστημα, ο Τζόνι Ντεπ τηρούσε μια σιγή ιχθύος, σχετικά με την πολύκροτη δίκη εναντίον της Άμπερ Χερντ και απέφευγε να κάνει την παραμικρή δήλωση για εκείνη.

Ωστόσο, το τελευταίο του άλμπουμ με τον Τζεφ Μπεκ, με τίτλο «18» ήταν η ευκαιρία του για να πει όσα θέλει. Ο ηθοποιός κυκλοφόρησε νέο δίσκο με τον θρυλικό Βρετανό κιθαρίστα και σε δύο από τα τραγούδια του, αναφέρεται και στην πρώην σύζυγό του.

 

 

«Νομίζω πως είπες πολλά για μια μόνο γ******* νύχτα», τραγουδά σε έναν από τους στίχους του, αναφερόμενος στην κατάθεση της ηθοποιού, όταν και έβγαλε όλη του την προσωπική ζωή στη δημοσιότητα. «Κάθεσαι εκεί σαν σκυλί με φαγούρα επτά ετών. Αν είχα μια δεκάρα, δεν θα έφτανε ποτέ στο χέρι σου», αναφέρει σε άλλο σημείο του τραγουδιού.

Υπενθυμίζεται πως το κοινό παρακολουθούσε καθημερινά σε live streaming την δίκη και τίποτα από όσα ειπώθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου δεν έμεινε κρυφό. O ηθοποιός κατέθεσε μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του, για συκοφαντική δυσφήμιση σε άρθρο της στη Washington Post. H Άμπερ Χερντ τον κατηγορούσε για σωματική και ψυχολογική κακοποίηση, κατά τη διάρκεια του 15μηνου γάμου τους. Ο Τζόνι Ντεπ τη μήνυσε για τους ισχυρισμούς της, απαιτώντας αποζημίωση 50 εκατομμυρίων δολαρίων και στη συνέχεια, εκείνη υπέβαλε αγωγή εναντίον του για 100 εκατομμύρια δολάρια.

Οι ένορκοι αποφάσισαν ότι η δήλωση της Χερντ ήταν ψευδής, συκοφαντική και έγινε με κακόβουλο τρόπο. Υπέρ του ηθοποιού επιδικάστηκε αποζημίωση 15 εκατ. δολαρίων. Η Χερντ κέρδισε μία από τις αντεγκλήσεις της εναντίον του Ντεπ, για σχόλια του δικηγόρου του στην Daily Mail και υπέρ της επιδικάστηκε αποζημίωση 2 εκατ. δολαρίων. Ωστόσο, μετά τις ρυθμίσεις και τη μείωση του ποσού από το Ανώτατο Δικαστήριο της Βιρτζίνια, η ηθοποιός καλείται να πληρώσει 8 εκατ. δολάρια.

 

Σύμφωνα με τους «Times», μετά τα δύο τραγούδια του Ντεπ, τα υπόλοιπα κομμάτια του άλμπουμ αποτελούν διασκευές διάσημων τραγουδιών όπως το «Caroline, No» του Brian Wilson των Beach Boys και το «Venus and Furs» του Lou Reed από τους Velvet Underground.

 Το άλμπουμ τους πήρε τον τίτλο «18», καθώς οι δυο τους έχουν δηλώσει πολλές φορές πως νιώθουν ότι βρίσκονται σε αυτή την ηλικία, κάθε φορά που παίζουν μουσική.

ΠΗΓΗ: protothema.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κόσμος: Τελευταία Ενημέρωση

X