ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παναγιώταρου: Όλες οι φορές που μας έχει… τρελάνει

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις της δεν περνούν απαρατήρητες

Θεωρείται μια από τις πιο σέξι Ελληνίδες και όχι άδικα. Όπου κι αν εμφανίζεται κάνει… όλα τα βλέμματα να γυρνάνε προς το μέρος της με την εντυπωσιακή εμφάνισή της. Ο λόγος φυσικά για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δεν περιμέναμε τον ημιτελικό και τον τελικό του Survivor για να το μάθουμε, ωστόσο ήταν μια πολύ καλή υπενθύμιση των όσων σας λέμε παραπάνω. Τόσο το βράδυ της Τρίτης στον ημιτελικό, όσο και το βράδυ της Τετάρτης στον τελικό η σύντροφος του Στάθης Σχίζας προκάλεσε πανικό.

Όλες οι φορές που μας έχει… τρελάνει

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη, όταν η ξανθιά καλλονή προκάλεσε… εγκεφαλικά στο κοινό που βρισκόταν στο Γαλάτσι, αλλά και… σε όσους παρακολουθούσαν από το σπίτι.

Ο λόγος ήταν το… σέξι ατύχημά της τη στιγμή που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου προσπαθούσε να επιστρέψει στη θέση της και περνούσε μέσα από τον κόσμο.

Μια από τα ίδια και την Τετάρτη

Όμως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου δεν σταμάτησε εκεί. Μια μέρα μετά η total black εμφάνισή της έδωσε τη θέση της σε μια total white εμφάνιση, εξίσου… καυτή.

Η εντυπωσιακή ξανθιά βρέθηκε στο Γαλάτσι και «άφησε» άφωνους το κοινό και τους τηλεθεατές με όσα φόρεσε και όσα δεν φόρεσε… Με μια λευκή δημιουργία έκανε την εντυπωσιακή της εμφάνιση στις κερκίδες.

Μάλιστα, όπως θα δείτε στην παρακάτω φωτογραφία, αποφάσισε να μην φορέσει εσώρουχο, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο!

Ωστόσο, αυτή δεν είναι και η μοναδική φορά που η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου έχει… τρελάνει κόσμο.

Στις αρχές Ιουνίου εθεάθη σε νυχτερινή της έξοδο με ένα σέξι φόρεμα και αποκαλυπτικό ντεκολτέ και προκάλεσε αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό της Μυκόνου.

Απ’ ότι φαίνεται η Μύκονος την εμπνέει, αφού από το νησί των Ανέμων μας είχε χαρίσει το περσινό καλοκαίρι αυτές τις φωτογραφίες που έως και σήμερα -μια μέρα μετά- δεν χορταίνουμε να κοιτάμε.

Φωτιά και στο J2US

Παράλληλα, τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχαμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε και στο J2US στο πλευρό της Κατερίνας Λιόλιου.

Μάλιστα, εκτός από τις σέξι εμφανίσεις, σαν αυτή που ακολουθεί, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου κατάφερε να πάρει τη νίκη.

ΠΗΓΗ: in.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Viral: Τελευταία Ενημέρωση

X
X