ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ομαδικός βιασμός: Τι θα γίνει με την αναγνωριστική παράταξη

Καθοριστικός ο ρόλος των DNA

Με εντατικούς ρυθμούς διεξάγονται οι έρευνες της Αστυνομίας σχετικά με την καταγγελία της 19χρονης για ομαδικό βιασμό από 12 Ισραηλινούς, εντός του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε στην Αγία Νάπα.

Όπως μας ανέφερε αστυνομική πηγή, οι ανακριτές περιμένουν τα αποτελέσματα των DNA, τα οποία θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην όλη υπόθεση.

Σχετικά με χθεσινά δημοσιεύματα, που αφορούσαν την διαδικασία αναγνωριστικής παράταξης, οι ανακριτές μελετούν το ενδεχόμενο ενώ οι λήψεις καταθέσεων συνεχίζονται.

Όπως μας αναφέρθηκε αν οι ανακριτές προχωρήσουν σε αναγνωριστικές παρατάξεις, αυτό θα εξαρτηθεί από το κατά πόσο η νεαρή βρίσκεται σε θέση να συμμετέχει στην εν λόγω διαδικασία.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη Παρασκευή το διάταγμα κράτησης των 12 υπόπτων λήγει και αν δεν υπάρξει κάποια σημαντική εξέλιξη εκτός συγκλονιστικου απροόπτου θα οδηγηθούν εκ νέου ενώπιον του δικαστηρίου.

Θυμίζουμε πως τo Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε οκταήμερη κράτηση στους 12 υπόπτους στις 18/7, με τους συγγενείς των νεαρών να ξεσπούν σε κλάματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήρθε σε συνουσία με την 19χρονη με την θέλησή της, ενώ παραδέχθηκε ακόμη ένας εκ των κατηγορουμένων την σεξουαλική επαφή μαζί της.

Κάποιοι από τους υπόπτους ήταν μέσα στο σαλόνι του διαμερίσματος, βάσει των όσων λέχθηκαν στην αίθουσα του δικαστηρίου. Συγκεκριμένα άτομα, όπως ακούστηκε, βιντεογραφούσαν με τα κινητά τους τηλέφωνα όσα εκτυλίσσονταν στο δωμάτιο της νεαρής, ενώ οι υπόλοιποι αρνούνται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X