ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπόθεση 19χρονης: Πρωτοφανή γεγονότα στο δικαστήριο (pics&vid)

Η συγκίνηση της νεαρής μέσα στην δικαστική αίθουσα

Σε υπόθεση που έλαβε τεράστιες διαστάσεις - μέχρι και πολιτικές - εξελίχθηκε η ψευδής καταγγελία της 19χρονης Βρετανής, για βιασμό της από 12 Ισραηλινούς.

Η νεαρή που κρίθηκε ένοχη για το αδίκημα της δημόσιας βλάβης, καταδικάστηκε το πρωί της Τρίτης (7/1) από το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, σε τέσσερις μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Προτού εμφανιστεί ο δικαστής εντός της αίθουσας και καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης τα συνθήματα του κόσμου που είχε μαζευτεί έξω από το δικαστικό μέγαρο για να υποστηρίξει την 19χρονη, ακουγόντουσαν σε ψηλή ένταση.

Μάλιστα, σε κάποια στιγμή προτού ξεκινήσει η δίκη, παρά το γεγονός ότι η 19χρονη έδειχνε ευδιάθετη, συγκινήθηκε και έτρεξε στην αγκαλιά της μητέρας της, ενώ στην συνέχεια επέστρεψε στην θέση της. Να σημειώσουμε ότι εντός της δικαστικής αίθουσας ήταν και ο πατέρας της νεαρής Βρετανής.

Πρωτοφανές ήταν και το πλήθος κόσμου που μαζεύτηκε να υπερασπιστεί την 19χρονη, αλλά και η παρουσία διάφορων καναλιών και άλλων μέσων ενημέρωσης του εξωτερικού που βρέθηκαν στο νησί μας για να «καλύψουν» την υπόθεση.

Μετά το τέλος της δικαστικής διαδικασίας και αφότου ανακοινώθηκε η ποινή στην 19χρονη, η μητέρα της νεαρής, θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό της κόρης της, για να την υποστηρίξει ενώ βροντοφώναξε ότι επιτέλους, θα γυρίσει σπίτι.

Κατά την αποχώρηση της 19χρονης, ο κόσμος θέλησε να φωνάξει παθιασμένα για άλλη μια φορά συνθήματα υπέρ της, ενώ ξέσπασαν και σε χειροκρότημα.


Ποινή 19χρονης: Της έδωσε δεύτερη ευκαιρία ο δικαστής


p> 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X