ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό το «άγρυπνο βλέμμα» αστυνομικών το Lady’s Mile

Εξαιτίας της καλοκαιρινής περιόδου

ΚΥΠΕ

Αυξημένη αστυνομική παρουσία στην περιοχή του Lady’s Mile, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, ανακοινώνουν οι Βρετανικές Βάσεις, με στόχο την ενίσχυση της ασφάλειας στην περιοχή.

Σύμφωνα με ανακοίνωση των ΒΒ, το μέτρο αυτό θα συνεχιστεί μέχρι τον Σεπτέμβριο, όπου η δημοφιλής περιοχή αναμένεται να προσελκύσει περισσότερους από 20.000 λουόμενους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όπως αναφέρεται, θα υπάρχει ένα Όχημα Ελέγχου Επιχειρήσεων (ICPV) σταθμευμένο στην είσοδο του Lady’s Mile κάθε Σαββατοκύριακο και κατά τις επίσημες αργίες, ως επίσης και τακτικές περιπολίες της Λιμενικής Αστυνομίας των ΒΒ, αλλά και χρήση drone για καλύτερη παρακολούθηση της περιοχής.

Ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής των ΒΒ, Ντίνος Πέτρου, δήλωσε ότι «στόχος μας είναι να αποτρέψουμε παρόμοια περιστατικά με πέρυσι, όταν σημειώθηκε ένα θανατηφόρο ατύχημα με τζετ σκι».

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως αστυνομικοί και συνεργάτες από διάφορους φορείς, θα διανέμουν ενημερωτικά φυλλάδια σε πολίτες όπου θα επισημαίνονται οι πιθανοί κίνδυνοι, η ασφάλεια στο δρόμο και στην παραλία, μέτρα για πρόληψη του εγκλήματος και προστασίας του περιβάλλοντος.

Τονίζοντας τη σημασία της συνεργασίας με την Κυπριακή Αστυνομία, ο Βοηθός Αστυνομικός Διευθυντής των ΒΒ είπε πως «θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι θα απολαύσουν το καλοκαίρι τους χωρίς να φοβούνται για κάποιο έγκλημα και με τον ασφαλέστερο δυνατό τρόπο»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X