ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Υπό κράτηση 34χρονος για υπόθεση ναρκωτικών και κατοχής περιουσίας

Τον ανέκοψαν για έλεγχο – Τι βρήκαν

ΚΥΠΕ

Διάταγμα κράτησης δύο ημερών εξέδωσε το Σάββατο το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 34χρονου για διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών και περιουσίας.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Παρασκευή περίπολο της Τροχαίας Πάφου ανέκοψε για έλεγχο αυτοκίνητο που οδηγούσε 34χρονος, μόνιμος κάτοικος Κύπρου.

Στη κατοχή του φέρεται να βρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης και περιουσία για την οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για το νόμιμο της κατοχής τους.

Περαιτέρω, όπως είπε ο κ. Νικολάου στο ΚΥΠΕ, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε υπό της επήρεια αλκοόλης, με 45mg αντί 22 mg που είναι το επιτρεπόμενο όριο.

Ακολούθως ο 34χρονος συνελήφθη για παράνομη κατοχή περιουσίας και ναρκωτικών ουσιών και τέθηκε υπό διήμερη προσωποκράτηση.

«Επιπρόσθετα από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι μέρος της περιουσίας που είχε στη κατοχή του προέρχονται από διάρρηξη κατοικίας που διαπράχθηκε στη Χλώρακα μεταξύ 2-5/10/23» είπε ο συνέχισε ο κ. Νικολάου.

Ο 34χρονος συνελήφθη εκ νέου με δικαστικό ένταλμα σύλληψης για την διάρρηξη κατοικίας και τέθηκε υπό κράτηση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση