ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Επεισόδια Λευκωσίας: «Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση»

Υποβάλλεται σε δεύτερη επέμβαση στο μάτι η 25χρονη Αναστασία

24news team

Σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση στο μάτι θα υποβληθεί η Αναστασία Δημητριάδου η οποία τραυματίστηκε στην εκδήλωση διαμαρτυρίας που διεξήχθη στις 13/2 στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό, «Αγαπητοί φίλοι, κακά τα νέα... Θα χρειαστεί να κάνω δεύτερη χειρουργική επέμβαση το συντομότερο... Υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να χαθεί η όραση. Η αστυνομία ισχυρίζεται πως δεν με κτύπησε...Οι αγώνες συνεχίζονται... Από κάτω, σας αφήνω ένα σχόλιο που δέχθηκα λίγες μέρες πριν, από συμπολίτη που περπατάει ανάμεσα μας... Κρίνετε μόνοι σας...»

Θυμίζουμε ότι, ανακοινώθηκε ο διορισμός τεσσάρων ποινικών ανακριτών για να διερευνήσουν τους ισχυρισμούς για άσκηση υπέρμετρης βίας από μέλη της Αστυνομίας το Σάββατο, 13 Φεβρουαρίου 2021, κατά την εκδήλωση διαμαρτυρίας πολιτών στη Λευκωσία, αποφάσισε η Ανεξάρτητη Αρχή Διερεύνησης Ισχυρισμών και Παραπόνων κατά της Αστυνομίας (ΑΑΔΙΠΑ). Σημειώνεται ότι όλοι είναι εν ενεργεία Δικηγόροι.

Αστυνομικοί παρέδωσαν την αντιοχλαγωγική τους εξάρτυση

Δεκάδες μέλη της Αστυνομίας από τον κλάδο της αντιοχλαγωγικής Λευκωσίας, μετά την κατακραυγή που δέχθηκαν εξαιτίας των όσων συνέβησαν το απόγευμα του Σαββάτου (13/2) παρέδωσαν τον αντιοχλαγωγικό τους εξοπλισμό, για προσωπικούς λόγους όπως ισχυρίστηκαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X