ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκανγκστερική επίθεση στην Λεμεσό - Γιατί ξυλοκόπησαν τα αδέρφια

Μπούκαραν στην οικία τους δέκα άτομα

24news team

Γκανγκστερική επίθεση από δέκα κουκουλοφόρους δέχθηκαν στην οικία τους δύο αδέρφια ηλικίας 17 και 19 ετών από τη Συρία, στην Λεμεσό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το όλο συμβάν έλαβε χώρα γύρω στις 23:30 το βράδυ της Τετάρτης (19/4), όταν δέκα άτομα, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, κρατώντας ρόπαλα και ξύλα μπουκάραν στην οικία και επιτέθηκαν στα δύο αδέλφια.

Οι κουκουλοφόροι προκάλεσαν υλικές ζημιές στην οικία καθώς και στο όχημα των ενοίκων, το οποίο ήταν σταθμευμένο εκτός.

Σύμφωνα με τις καταθέσεις, οι δράστες επιβιβάστηκαν σε τρία οχήματα και τράπηκαν σε φυγή.

Αποτέλεσμα της επίθεση ήταν τα δύο αδέλφια να τραυματιστούν ελαφρά και να μεταφερθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού. Ωστόσο, αυτοί αρνήθηκαν να τύχουν των πρώτων βοηθειών και αποχώρησαν.

Η αιτία της άγριας επίθεσης φέρεται να ήταν ο έντονος διαπληκτισμός του ενός εκ των δύο αδερφών με άλλο πρόσωπο στον χώρο εργασίας τους.

Οι έρευνες των Αρχών στρέφονται προς συγκεκριμένη κατεύθυνση ενώ αναμένονται εντός της ημέρας, εκτός απροόπτου, να εκδοθούν εντάλματα σύλληψης.

Η Αστυνομία διερευνά υπόθεση συνομωσίας προς διάπραξη κακουργήματος, οχλαγωγίας, επίθεσης με πρόκληση πραγματικής βλάβης, πρόκληση κακόβουλης ζημιάς και οπλοφορία προς διέγερση τρόμου.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση