ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεσπά ο κοινοτάρχης των Τρούλλων για τον θάνατο του Παναγιώτη - «Απλά πειράγματα»

Συγκλονισμός στην κοινότητα

Αρνητικό αντίκτυπο στην κοινότητα των Τρούλλων της επαρχίας Λάρνακας είχε ο θάνατος του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή σύμφωνα με τον κοινοτάρχη.


Σοκάρουν τα βίντεο του bullying στον 16χρονο Παναγιώτη


Μιλώντας με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Πάμπο Ζαχαρίου, μας ανέφερε πως η υπόθεση βρίσκεται στο ΤΑΕ Λάρνακας και ενδεχομένως να ολοκληρωθεί την επόμενη εβδομάδα για να πάει στη Νομική Υπηρεσία.

Συγκλονισμός στην κοινότητα των Τρούλλων

Σε επικοινωνία της «Καθημερινής» με τον κοινοτάρχη του χωριού Τρούλλοι Σπύρο Πάμπουλο, μας ανέφερε ότι, «το χωριό επηρεάστηκε αρνητικά. Η ψυχολογία των κατοίκων είναι πεσμένη, ο κόσμος άρχισε να αντιδρά αρνητικά σε όλο αυτό. και να φωνάζει σε διάφορους χώρους συγκέντρωσης, ότι άδικα βγαίνουν προς τα έξω ορισμένες κουβέντες από άτομα που δεν γνωρίζουν τι ακριβώς είχε γίνει».

Συγκεκριμένα, όπως σημείωσε ο κ. Πάμπουλος «οι νεαροί της κοινότητας από τη μέρα που έγινε το συμβάν είναι μαυροντυμένοι. Πέρασαν ένα Πάσχα που δεν άναψαν ούτε λαμπρατζιά και δεν έριξαν ούτε κροτίδες. Μέχρι και σήμερα έχουν το μυαλό τους στον Παναγιώτη ενώ διερωτούνται γιατί να γίνει το συγκεκριμένο περιστατικό». Σε συνέχεια των δηλώσεων του ο κοινοτάρχης είπε, «έχουμε μεγαλοποιήσει όμως το θέμα γιατί ορισμένοι είπαν ότι γινόταν εκφοβισμός κάτι το οποίο δεν ισχύει».

Εξήγησε παράλληλα ότι ο Παναγιώτης ήταν αγαπητός στο χωριό προσθέτοντας, «απλώς έτυχε κάποιοι να βγάλουν ορισμένα βίντεο στα οποία πείραζε ο ένας τον άλλον. Είχαμε μια συνάντηση στο Λύκειο Λιβαδιών με το Υπουργείο Παιδείας για τη νεανική παραβατικότητα με αφορμή το περιστατικό του Παναγιώτη. Ορισμένοι είπαν ότι στα χωριά της περιοχής γίνεται μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ και υπάρχει μεγάλη νεανική παραβατικότητα, κάτι το οποίο δεν συμβαίνει. Αυτό μας αδικεί σαν κοινότητα».

Καταλήγοντας, ο κ. Πάμπουλας τόνισε, «οι Τρούλλοι είναι το πιο καθαρό χωρίο στην Κύπρο και αυτό μπορεί να το επιβεβαιώσει και η Αστυνομία. Δεν υπάρχει ούτε κατανάλωση αλκοόλ από νεαρούς, ούτε παραβάσεις, ούτε ναρκωτικά. Έχουμε τον πιο σεβαστό ιερέα και έρχονται ακόμα και από την Πάφο για να τον δουν. Οι περισσότεροι νέοι της κοινότητας εξομολογούνται στον συγκεκριμένο ιερέα. Με το να βγαίνουν στα κανάλια όλα αυτά αδικείται η κοινότητα».

Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τα γεγονότα, ενώ ο 16χρονος βρισκόταν σε εφηβικό πάρτι γενεθλίων ένιωσε αδιαθεσία και έχασε τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του. Το θέμα όμως πήρε διαστάσεις όταν έγιναν καταγγελίες στην αστυνομία για εκφοβισμό του Παναγιώτη από άλλους νεαρούς. Η αστυνομία άρχισε άμεσα την διερεύνηση του τραγικού συμβάντος με την λήψη καταθέσεων. Αίσθηση προκάλεσαν τα τρία βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητας, μέσα από τα οποία φαίνεται ομάδα νεαρών να ενοχλούν τον 16χρονο.

 

Πηγή: kathimerini.com.cy  / Της Άντριας Δημητρίου

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X