ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Σοκάρουν τα βίντεο του bullying στον 16χρονο Παναγιώτη

Αρκετό ακόμα υλικό δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας

Αποτροπιασμό και οργή προκαλεί η υπόθεση του θανάτου του 16χρονου Παναγιώτη Στεφανή από τους Τρούλλους της επαρχίας Λάρνακας, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε εφηβικό πάρτι σε οικία στην κοινότητα, στις 14 Απριλίου. Τις καταγγελίες για εκφοβισμό εις βάρος του από συνομήλικούς του, έρχονται να ενισχύσουν τα βίντεο που βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, φαίνεται ο άτυχος 16χρονος να στέκεται σε στάση προσοχής και απέναντί του ο εκφοβιστής του, ο οποίος του ζήτησε να βρίσει φωναχτά γνωστό πολιτικό πρόσωπο, συγκεκριμένη πολιτική παράταξη και ποδοσφαιρική ομάδα, καταγράφοντάς τα με το κινητό του τηλέφωνο. Αφού ο Παναγιώτης εκτέλεσε τις «διαταγές», το άλλο άτομο του είπε: «Είσαι καθηγητής».

Πιο κάτω, φαίνεται σε εικόνα ένα στιγμιότυπο από το επίμαχο βίντεο:

Και δεν είναι μόνο αυτό

Περισσότερα είναι τα βίντεο, τα οποία κατέχουν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στο 24News ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας, Χαράλαμπος Ζαχαρίου.

Η υπόθεση, ανέφερε ο κ. Ζαχαρίου, βρίσκεται προς το τέλος, εξηγώντας ότι έχει συλλεγεί το μαρτυρικό υλικό. Μαζί με αυτά, έχουν ληφθεί καταθέσεις, έγιναν ανακρίσεις και ελήφθησαν τεκμήρια, πρόσθεσε. Ο φάκελος θα κατατεθεί στην Νομική Υπηρεσία, η οποία θα κληθεί να αποφασίσει αν όλα τα πιο πάνω συνιστούν ποινικά αδικήματα, ανέφερε, τέλος, ο κ. Ζαχαρίου.

Ο υπεύθυνος της Αστυνομίας Λάρνακας, ερωτηθείς σχετικά, ανέφερε ότι η αιτία του θανάτου του Παναγιώτη ήταν η ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων και επιβεβαίωσε ότι στο αίμα του εντοπίστηκε ποσότητα αλκοόλ.

Ένα ερώτημα που προκύπτει από τα τελευταία αυτά στοιχεία αφορά στο αν ο 16χρονος είχε εξαναγκαστεί στο πλαίσιο του εκφοβισμού που υφίστατο, να καταναλώσει την ποσότητα αλκοόλ, που εν τέλει απεδείχθη δολοφονική για τον ίδιο.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X