ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ξεκινά αύριο το Digital Agenda Cyprus Summit και να όσα πρέπει να ξέρεις

Οι πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις για το Digital Agenda Cyprus Summit: The day after

must.com.cy

Η αντίστροφη μέτρηση για το 4ο Digital Agenda Cyprus Summit με θέμα «The day after» έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και πλέον, απέχουμε λιγότερο από ένα εικοσιτετράωρο για την έναρξη του, η οποία όπως έχει προγραμματιστεί εδώ και καιρό, θα γίνει αύριο 19 Οκτωβρίου.

Όπως έχει ανακοινωθεί το συνέδριο θα διεξαχθή διά ζώσης στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να το παρακολουθήσει κανείς online.

Οι ενότητες που θα αναπτυχθούν κατά την διάρκεια του διήμερου συνεδρίου είναι οι ακόλουθες:

Covid 19. How it will evolve
Consumers after the covid 19 crisis
Digitalisation after covid, what changed what remains the same
The future of work after the Zoom era
Green Deal: What's it about? Should I Care?
What’s the buzz about space?
Solar and the future of energy in the Middle East
The new media world, without media outlets?
Beyond football, a lifestyle experience
New Cities, design and connectivity
Banks w/o banks
Virtual Embassies, an ambitious prospect
Are women better in crisis?
Drones Diplomacy

Να σημειώσουμε πως σε γενικές γραμμές στο 4ο Digital Agenda Cyprus Summit θα αναδείχθούν και θα συζητηθούν τα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας με ευρωπαϊκή οπτική στη μετά-COVID-19 εποχή.

Κατά την πρώτη μέρα διεξαγωγής του 4ου Digital Agenda Cyprus Summit στις 10:45 π.μ. θα κάνει έναρξη ο Δημήτρης Λοττίδης και έπειτα από την ομιλία του, θα ακολουθήσουν ο δήμαρχος της Λευκωσίας Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης o οποίος θα καλοσωρήσει τους παρεβρισκόμενους και ο βετεράνος της τεχνολογίας και εταιρειών που είδαν το μέγεθός τους να αυξάνεται δραματικά Julian Wheatland που θα αναπτύξει τον άξονα διαδικτυακή δημοκρατία και εκλογές.

Στην συνέχεια, θα δούμε τους Pen Hadow και Κωνσταντίνο Χριστοφορίδη που θα μιλήσουν για την στροφή προς την ηλιακή ενέργεια και τις προοπτικές των χωρών της Μέσης Ανατολής, για την εξέλιξη των πόλεων και για το πού το πάει η Λευκωσία. Παράλληλα θα αναφερθεί η φιλόδοξη προσπάθεια του ανθρώπινου γένους να μετοικήσει στο διάστημα.

Ο Daniel Susskid θα πάρει την σκυτάλη και θα αναπτύξει την εργασιακή ζωή μετά το Zoom και οι Θεώνη Ξάνθη και Χρήστος Πασιάς οι οποίοι θα παρουσιάσουν και θα συζητήσουν το νέο μητροπολιτικό κέντρο της Λευκωσίας. Ακολούθως, ο CEO της CYTA Αντρέας Νεοκλέους θα αναπτύξει την θεματολογία "Ψηφιακή Κύπρος: Από τον κυνισμό στην αισιοδοξία" και ο θρύλος του viral σχολιασμού της Premiership με εκατομμύρια ακολούθους στο YouTube, Robbie Lyle πρόκειται να παρουσιάσει τον καινούργιο κόσμο του ποδοσφαίρου μέσω των νέων πλατφορμών επικοινωνίας YouTube, Instagram κ.λπ.

Πέρα από αυτά, ο Robbie Lyle θα συζητήσει τη δύναμη του fan base στα brands αλλά και τη δημοκρατία του ποδοσφαίρου. Μαζί του θα είναι ο Βραζιλιάνος πρώην ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Gustavo Manduca, ο οποίος επιστρέφει στην Κύπρο από το Τορίνο, ειδικά για το Digital Agenda Cyprus Summit. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο γνωστός αθλητικογράφος Ανδρέας Βιολάρης.

Στις 20 Οκτωβρίου, θα δούμε τους Ken Hughes, Ηλίας Μανδρούκας, Τάσος Τρύφωνος, Mark Stevenson, Μιχάλης Περσιάνης, Στέλλα Κυριακίδου, Ζωή Δωροθέα Πανά, Λεωνίδας Φυλακτού, Rory Sutherland, Κωνσταντίνος Πετρίδης, Μαρία Οικονομίδου, Federica Mogherini, Νίκος Χριστοδουλίδης, Ιωάννης Κασουλίδης, Παύλος Ξανθούλης, Anett Numa, Ανδρέας Νεοκλέους, Κυριάκος Κόκκινος, Γιώργος Τζωρτζής και Μιχάλης Σοφοκλέους.

Να σημειώσουμε πως στόχος του Digital Agenda Cyprus Summit είναι η καθιέρωσή του ως μιας ετήσιας περιφερειακής σύναξης προσωπικοτήτων, που μαζί με τη νέα γενιά συζητούν και αναπτύσσουν το μέλλον της ανθρωπότητας σε περιφερειακό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Παράλληλα, εξίσου σημαντικός στόχος είναι η ανάδειξη της Λευκωσίας ως πανεπιστημιακού κέντρου γνώσης και αναζήτησης και ψηφιακής ατζέντας.

Το Digital Agenda Cyprus Summit 2021 παρουσιάζουν η Τράπεζα Κύπρου και η Cyta.

Στο πλαίσιο του συνεδρίου, στις 19 Οκτωβρίου το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί το 2ο Cyprus Cocktail Festival με σκοπό να ενώσει το συνέδριο με την πόλη της Λευκωσίας και τους ανθρώπους της.

Η εκδήλωση θα είναι προσβάσιμη σε άτομα που έχουν εμβολιασθεί ή έχουν νοσήσει με COVID-19 τους τελευταίους 6 μήνες.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.digitalagendacy.com/

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X