ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Χειροπέδες σε 37χρονο για τον εμπρησμό στο Δικαστήριο Λεμεσού

Καταζητείται ακόμη ένα πρόσωπο

Εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες από την Αστυνομία, άντρας ηλικίας 37 ετών, ο οποίος καταζητείτο σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εμπρησμού, διάρρηξης κτιρίου, κλοπής, παρέμβασης σε δικαστική διαδικασία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 20-21 Ιουλίου, 2021, στη Λεμεσό. Ο 37χρονος ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση, με το ΤΑΕ Λεμεσού να διερευνά την υπόθεση, για την οποία έχουν ήδη καταδικασθεί σε ποινές φυλάκισης άλλα δύο πρόσωπα, ενώ τέταρτος ύποπτος εξακολουθεί να καταζητείται από την Αστυνομία.

Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα στις 05 Αυγούστου, 2021, τη φωτογραφία και τα στοιχεία του 35χρονου τότε υπόπτου, μαζί με τις φωτογραφίες και τα στοιχεία άλλων δύο καταζητούμενων υπόπτων, άντρες ηλικίας 33 και 37 ετών τότε, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να οδηγήσουν στον εντοπισμό τους. Ο 37χρονος σήμερα καταζητούμενος εντοπίστηκε το μεσημέρι χθες Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου, 2023 και συνελήφθη από μέλη της Αστυνομίας, δυνάμει δικαστικού εντάλματος που είχε εκδοθεί για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης. Ακόμη ένας από τους τρεις καταζητούμενους, άντρας ηλικίας 33 ετών, συνελήφθη στις 16 Αυγούστου, 2021. 

Της σύλληψης των δύο, προηγήθηκε στις 28 Ιουλίου, 2021, η σύλληψη τέταρτου υπόπτου, άντρα ηλικίας 31 ετών τότε. Τόσο εναντίον του 31χρονου, όσο και εναντίον του 33χρονου καταχωρήθηκε από την Αστυνομία η υπόθεση για άμεση εκδίκαση από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λεμεσού. Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέτασε το μαρτυρικό υλικό που συνέλλεξε από τις έρευνες της η Αστυνομία και το οποίο παρουσίασε ενώπιον του η Κατηγορούσα Αρχή και αφού έκρινε ένοχους τους δύο κατηγορούμενους, επέβαλε και στους δύο ποινές φυλάκισης διάρκειας 7 χρόνων.

Για την υπόθεση η Αστυνομία εξακολουθεί να καταζητεί 39χρονο σήμερα άντρα, ASHRAF OLWAN, από την Παλαιστίνη η φωτογραφία και στοιχεία του οποίου δίνονται εκ νέου στη δημοσιότητα με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών, που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση