ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στο Τρόοδος!

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

24news team

Χαμός επικράτησε την Κυριακή (14/1), στην περιοχή Τροόδους αφού η χιονόπτωση των τελευταίων ημερών δελέασε αρκετούς πολίτες. Η Αστυνομία από το πρωί ενημέρωσε ότι έλαβε προληπτικά μέτρα με σκοπό την ομαλή διεξαγωγή της τροχαίας κίνησης και τη διακίνηση των πολιτών με ασφάλεια.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Αστυνομίας, ανοικτοί για όλα τα οχήματα είναι οι δρόμοι προς το Τρόοδος. Ωστόσο λόγω πυκνής ομίχλης και ελαφράς βροχόπτωσης, που επικρατεί αυτή τη στιγμή, στις περιοχές των δρόμων Πλατρών - Τροόδους, Καρβουνά - Τροόδους και Σαϊτά - Τροόδους, η ορατότητα είναι περιορισμένη.

Οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες, να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να έχουν τα φώτα πορείας των οχημάτων τους αναμμένα.

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας  

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 7 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα δυτικά και τα βόρεια παράλια και στο μηδέν στα ψηλότερα ορεινά. Τοπικά στα ορεινά και τα ημιορεινά αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ δεν αποκλείεται να σημειωθούν λίγες μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα δυτικά. Το βράδυ αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα τοπικά κυρίως συννεφιασμένος, ενώ αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει, μικρή άνοδο, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση