ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαμός στο οδόφραγμα Λήδρας - Ξυλοκόπησε αστυνομικό

Χειροπέδες σε 40χρονο

24news team

Σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (21/1), στο οδόφραγμα Λήδρας με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 40χρονος Ελληνοκύπριος, θέλοντας να περάσει στις ελεύθερες περιοχές αφού προηγουμένως είχε μεταβεί στα κατεχόμενα, αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς προκαλώντας αναστάτωση. 

Συγκεκριμένα ο αστυνομικός ζήτησε από τον 40χρονο την ταυτότητά του για εξακρίβωση των στοιχείων του με αποτέλεσμα αυτός να αντιδράσει και να του επιτεθεί.

Στο σημείο έσπευσαν μέλη της δύναμης του σταθμού της Λήδρας για επιβολή της τάξης με τον 40χρονο να συνεχίζει την παραβατική συμπεριφορά.

Τα μέλη της αστυνομικής δύναμης κατάφεραν να περάσουν χειροπέδες στον 40χρονο όπου αυτός αφού κατηγορήθηκε, απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.

Όπως πληροφορούμαστε εναντίον του διερευνώνται 14 αδικήματα μεταξύ αυτών αντίσταση κατά της σύλληψης και επίθεση κατά του αστυνομικού.

Σημειώνεται πως΄ από την επίθεση που δέχθηκε ο αστυνομικός, τραυματίστηκε στο στήθος και σε διάφορα μέρη του σώματός του και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τυχαίνοντας ιατρική περίθαλψη.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση