ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλασμός καλοκαιριάτικα στην Κύπρο! (Βίντεο)

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Έντονα καιρικά φαινόμενα σημειώθηκαν, το βράδυ της Παρασκευής (24/6), σε αρκετές περιοχές του νησιού προκαλώντας έκπληξη μιας και τέλος Ιουνίου δεν είναι και ότι πιο συνηθισμένο οι βροχές και οι καταιγίδες. Πάντως σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας Κύπρου εποχική χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Δείτε βίντεο από την σελίδα «ΚΑΙΡΟΦΙΛΟΙ ΚΥΠΡΟΥ»

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά παράλια και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ για να καταστούν αργότερα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα νότια και στα ανατολικά παράλια και λίγο ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 20 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα παράλια και γύρω στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, το πρωί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα το πρωί θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, εκτός από τα δυτικά όπου θα είναι λίγο ταραγμένη, για να καταστεί το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και γύρω στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις στα ορεινά και στο εσωτερικό. Την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο νεφώσεις που θα αναπτυχθούν το μεσημέρι και το απόγευμα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή ή και καταιγίδα στα ορεινά και σε ορισμένες περιοχές του εσωτερικού.

Τη Δευτέρα η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, ενώ την Τρίτη και την Τετάρτη αναμένεται σταδιακά μικρή πτώση, για να κυμανθεί κατά το τριήμερο κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X