ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Χαλασμός» από χαλαζόπτωση στην Ελεύθερη Αμμόχωστο (vid,pics)

Βροχές και καταιγίδες στο μενού του καιρού

Έντονα καιρικά φαινόμενα επικρατούν σε  ορισμένες περιοχές της Κύπρου αφού σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.


Απόπειρα κατά Ροδοθέου: «Βρέθηκε να είναι παγιδευμένος, λειτούργησε κάτω από τον φόβο»


Κύριο χαρακτηριστικό είναι οι ξαφνικές μπόρες που ξεσπούν, με παράδειγμα την περιοχή της Ελεύθερης Αμμοχώστου που όπως μπορείτε να δείτε από το βίντεο που ανήρτησε στην σελίδα του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης το, Kitasweather, επηρεάστηκε από έντονη χαλαζόπτωση.

Εντυπωσιακό είναι το μέγεθος του χαλαζιού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε.

Βίντεο 

Κάτοικοι Παραλιμνίου που επικοινώνησαν με το 24News κάνουν λόγο για «χαλασμό»!

 

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας 

Το απόγευμα o καιρός θα είναι τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο καταιγίδας. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί 4 με 5 μποφόρ αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, πολύ ισχυροί 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης αλλά στα προσήνεμα θα είναι κυματώδης.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες. Στα ψηλότερα ορεινά και αργότερα και στα ορεινά, κατά διαστήματα θα χιονίζει. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι 4 και παροδικά στα προσήνεμα παράλια, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη μέχρι κυματώδης στα νότια και τα ανατολικά αλλά στα δυτικά και βόρεια παροδικά θα είναι πολύ κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα δυτικά και βόρεια παράλια, γύρω στους 9 στα νότια και ανατολικά και στον 1 βαθμό υπό το μηδέν στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά θα σχηματιστεί παγετός.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση