ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χαλάει ο καιρός - Πότε έρχονται βροχές και καταιγίδες

Η πρόγνωση της μετεωρολογικής υπηρεσίας

To βορειοανατολικό ρεύμα αέρα που επηρεάζει την περιοχή εξασθενεί σταδιακά. Στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη, η οποία αρχίζει να υποχωρεί.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βόρειοι, ασθενείς, 3 μποφόρ και τοπικά στα παράλια μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 25 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 15 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Tην Τρίτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά αργότερα θα αναπτύσσονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά ή και σε δυτικές περιοχές του νησιού. Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και πιθανόν να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές ή και μεμονωμένη καταιγίδα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση μέχρι την Πέμπτη, για να κυμανθεί κοντά στους κλιματικούς μέσους όρους.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X