ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Ξάφρισε» ινστιτούτο αισθητικής - Τσάκωσαν 43χρονο

Τον «έκαψε» μαρτυρία

ΚΥΠΕ

Στην σύλληψη δύο προσώπων, ηλικίας 43 και 35 ετών, προχώρησε τη Δευτέρα η Αστυνομία, προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενες υποθέσεις διάρρηξης, κλοπής και παράνομης κατοχής περιουσίας και ναρκωτικών στην Πάφο.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, στις 9 Ιανουαρίου διαπράχτηκε νυχτερινή διάρρηξη κατοικίας στην Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, από την οποία φέρεται να κλάπηκε περιουσία 1.030 ευρώ.

Περαιτέρω στις 12.1.24 καταγγέλθηκε διάρρηξη σε Ινστιτούτο Αισθητικής και κλοπή περιουσίας απ’ αυτό αξίας 4.200 ευρώ.

Για αυτές τις δύο υποθέσεις είχε εξασφαλιστεί μαρτυρία εναντίον μόνιμου κάτοικου Κύπρου, ηλικίας 43 ετών, εναντίον του οποίου είχε εξασφαλιστεί ένταλμα σύλληψης, είπε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου. Πρόσθεσε ότι ήταν άγνωστος ο τόπος διαμονής του 43χρονου, ώστε να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

Κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών ωστόσο, συνέχισε, εντοπίστηκε η κατοικία του και διενεργήθηκε συντονισμένη επιχείρηση δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, όπου ο 43χρονος συνελήφθη.

Περαιτέρω, εντός της κατοικίας φέρεται να εντοπίστηκε άλλη περιουσία και συνελήφθη και για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Επίσης στην κατοχή του εντοπίστηκε και ποσότητα κρυσταλικής ουσίας, ομοιάζουσας με μεθαμφεταμίνη. Ο 43χρονος ανέφερε πως τα ναρκωτικά τα κατείχε για δική του χρήση.

Ακόμη, πέραν του ιδίου, εντός της κατοικίας εντοπίστηκε γυναίκα, ηλικίας 35 ετών, μόνιμη κάτοικος Κύπρου, στην κατοχή της οποίας εντοπίστηκε περιουσία για την οποία δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις. Η 35χρονη συνελήφθη στην συνέχεια για παράνομη κατοχή περιουσίας.

Τα δύο πρόσωπα τελούν υπό κράτηση ενώ οι εξετάσεις συνεχίζονται από την Αστυνομία Πάφου.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση