ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Video: 10 επικές στιγμές του 2020

Αποχαιρετάμε το 2020,με ένα βίντεο για τα περίεργα και ευτράπελα που σημειώθηκαν στην Κύπρο και στο εξωτερικό

Αποχαιρετάμε το 2020, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί χρονιά της πανδημίας, με ένα βίντεο για τα περίεργα και ευτράπελα που σημειώθηκαν στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Μοντάζ: Λοίζος Λοίζου

Το 2020 αν και ήταν μια στάσιμη χρονιά εξαιτίας της πανδημίας, που πυροδότησε θάνατο, πόνο, οικονομική κρίση και ένα χείμαρρο αρνητικών ειδήσεων, ήταν και μια χρονιά μεγάλων αλλαγών, ανατροπών αλλά και περίεργων περιστατικών.

Σας παρουσιάζουμε ειδήσεις που έγιναν viral σε χρόνο ντετέ από Κύπρο και εξωτερικό και κρατάμε αυτές που μας έκαναν να χαμογελάσουμε περισσότερο.

 

Μάρτιος: Βίντεο την περίοδο που ο πλανήτης ήταν σε γενικό lockdown με εκατοντάδες πεινασμένες μαϊμούδες στην πόλη Λοπ Μπουρί στην Ταϊλάνδη που ενεπλάκησαν σε μία πρωτοφανή μάχη καθώς δυσκολεύονται να βρουν την τροφή που τους παρείχαν οι τουρίστες.

Ελέφαντες, ελάφια, πούμα, σπάνια θηλαστικά κι ένα σωρό ζώα κυκλοφορούν ελεύθερα σε σημεία που μέχρι πρότινος δεν πλησίαζαν λόγω της κοσμοσυρροής και της ηχορύπανσης.

Μάρτιος: Ο Μπόρις Τζόνσον ήταν ο πολιτικός που «έβγαλε γλώσσα» στον κορωνοϊό και ασθένησε ενώ χρειάστηκε νοσηλεία. Τι τραγική ειρωνεία! Άτρωτος δήλωνε και ο Ντόναλντ Τραμπ που υποβάθμιζε για μήνες την πανδημία μέχρι που κατέληξε στο νοσοκομείο. Πρότεινε μάλιστα στους επιστήμονες να διερευνήσουν κατά πόσο ενέσεις με απολυμαντικά και η έκθεση σε υπεριώδη ακτινοβολία βοηθήσουν τους ασθενείς.

Μάρτιος: Το viral βίντεο της πιτσιρίκας Μαρίας και το μήνυμά της προς τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη για τον εγκλεισμό της στο σπίτι: «Κύριε Νίκαρε, δεν θέλω άλλο... καραμπίνα, θέλω να δω τις ξαδέλφες μου!»

Απρίλιος: «Αποδείξεις» για UFO; - Τα βίντεο στην δημοσιότητα που έδωσε και αποχαρακτήρισε το Πεντάγωνο: Πρόκειται για τρία βίντεο του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ με Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα που έρχονται από το μακρινό 2004 και 2015 και διέρρευσαν το 2017

Μάϊος: Το Γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ήταν το πρώτο από τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη που επανήρχισε μετά το lockdown. Η ομάδα της Γκλάντμπαχ, προκειμένου οι παίχτες να μην παίζουν σε ένα καταθληπτικά άδειο γήπεδο, γέμισε τις κερκίδες χαρτόνια με τις φωτογραφίες 54.000 οπαδών της.

Ιούνιος: Οι έφηβοι χρήστες του Tik Tok μετέτρεψαν τη φιέστα του Τραμπ στην Οκλαχόμα σε φιάσκο. Σε συντονισμό μεταξύ τους εξασφάλισαν χιλιάδες εισιτήρια για τη συγκέντρωση, με σκοπό να μην παραστούν ποτέ σε αυτή και να «αδειάσουν» εκ των προτέρων την αρένα, όπως και έγινε.

Ιούλιος: Ο κάπτεν Τομ Μουρ, ο βετεράνος του βρετανικού στρατού ηλικίας 100 ετών που κατάφερε να συγκεντρώσει περίπου 33 εκατομμύρια λίρες για τους επαγγελματίες υγείας της χώρας του μεσούσης της πανδημίας του κορονοϊού, χρίστηκε ιππότης από τη βασίλισσα Ελισάβετ Β΄

Oκτώβριος: Συναγερμός στη Βόρειο Κορέα για τον εντοπισμό του πρώτου ύποπτου κρούσματος, τον Ιούλιο. Τον Οκτώβριο ο Κιμ γιογκ Ουν, ανακοίνωσε ότι στη χώρα δεν εντοπίστηκε κανένα κρούσμα.

Οκτώβριος: H επική ατάκα του Προέδρου της Δημοκρατίας ο οποίος ζήτησε από δημοσιογράφους με έντονο τρόπο να μην τον ρωτήσουν για το θέμα που προέκυψε με τις αποκαλύψεις του Αλ Τζαζίρα σε σχέση με τις πολιτογραφήσεις.

Νοέμβριος: Μεταλλικοί μονόλιθοι εμφανίζονται από το πουθενά σε όλον τον κόσμο. Η αρχή έγινε στη Γιούτα, στη συνέχεια ο μυστηριώδης μεταλλικός μονόλιθος που έγινε το επίκεντρο των συζητήσεων πλέον έχει ξεφυτρώσει σε όλον τον κόσμο: Βρετανία, Αυστραλία, Ολλανδία, Ρουμανία. Τα σενάρια ποικίλλουν και η φαντασία φυσικά καλπάζει.

ΠΗΓΗ: kathimerini.com.cy / Της Έλενας Αποστόλου 

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X