ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νεκρή στην Γερμασόγεια: Στην δημοσιότητα τα στοιχεία της

Για ατύχημα «μιλούν» οι ενδείξεις

Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα το πρωί της Τετάρτης 31 Ιουλίου σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό, περιοχή Γερμασόγειας.

Σύμφωνα με τις πρώτες αστυνομικές πληροφορίες, το πτώμα, που φαίνεται να ανήκει σε αλλοδαπή γυναίκα, την Άντρεα Ντασκάλου, 32 ετών από την Ρουμανία, εντοπίστηκε από περαστικό.

Στη σκηνή κλήθηκαν μέλη της Αστυνομίας καθώς και ιατροδικαστές, χωρίς μέχρι στιγμής να αποκλείεται κανένα ενδεχόμενο.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις από την σκηνή, ο θάνατός της πιθανόν να οφείλεται σε ατύχημα, ενώ προκύπτει και το ενδεχόμενο η άτυχη γυναίκα να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ προηγουμένως.

Σε δηλώσεις του από την σκηνή, ο Υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε ότι, σύμφωνα με τις πρώτες εξετάσεις, φαίνεται ότι πρόκειται για 32χρονη από την Ρουμανία, η οποία ήταν ένοικος της συγκεκριμένης πολυκατοικίας. Όπως είπε ο κος Σωτηριάδης, φαίνεται πως η γυναίκα βρισκόταν στην ταράτσα της πολυκατοικίας, απ' όπου έπεσε στο κενό, όταν έχασε την ισορροπία της, υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες.

Τα αίτια του θανάτου της αναμένεται ότι θα εξακριβωθούν μετά την νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της, πρόσθεσε, ενώ υπογράμμισε ότι θα γίνει περαιτέρω διερεύνηση του περιστατικού.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X