ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τσάκωσαν 37χρονη να οδηγεί «φτιαγμένη»

Κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη

ΚΥΠΕ

Τρεις οδηγοί εντοπίστηκαν το τελευταίο τριήμερο να οδηγούν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών στην Πάφο ενώ μια συνοδηγός εντοπίστηκε να κατέχει ναρκωτικά.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 26.3.23 μέλη της ομάδας "Ζ" ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγείτο από 37χρονη. Σε έλεγχο νάρκοτεστ που υποβλήθηκε ήταν θετική. Επίσης στην κατοχή της συνοδηγού μόνιμης κατοίκου Κύπρου ηλικίας 34 ετών βρέθηκε ποσότητα ξηρής φυτικής ύλης κάναβης για την οποία ανέφερε ότι την κατείχε για δική της χρήση. Αυτή κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα.

Ακόμη ο κ. Νικολάου είπε ότι στις 25.3.23 μέλη της Τροχαίας Πάφου και του ΟΠΕ Πάφου ανέκοψαν όχημα που οδηγείτο από 23χρονο ο οποίος σε έλεγχο ναρκοτεστ που υποβλήθηκε ήταν θετικός σε ναρκωτικές ουσίες ενώ στην κατοχή του μετέφερε πτυσσόμενο μεταλλικό ρόπαλο το οποίο αποτελεί επιθετικό όργανο. Ο 23χρονος κατηγορήθηκε για το αδίκημα της κατοχής επιθετικού οργάνου και αφέθηκε στην συνέχεια ελεύθερος για να κλητεθεί αργότερα.

Επίσης είπε ο κ. Νικολάου σε άλλη περίπτωση στις 25.3.23 μέλη του ΟΠΕ Πάφου ανέκοψαν στην Χλώρακα όχημα που οδηγείτο από μόνιμο κάτοικο Κύπρου ηλικίας 44 ετών ο οποίος μετέφερε πτυσσόμενο μεταλλικό ρόπαλο και ήταν θετικός σε ένδειξη ναρκοτέστ που υποβλήθηκε. Ακολούθως ο 23χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς για κατοχή επιθετικού οργάνου και αφέθηκε ελεύθερος.

Και στις τρεις πιο πάνω περιπτώσεις λήφθηκαν επιπρόσθετα δείγματα τα οποία θα σταλούν στο Γενικό Χημείο του Κράτους για εργαστηριακές εξετάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X