ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρελάθηκαν με «El Diablo» και πήρε… φωτιά το replay!

Φαίνεται ότι η πορεία του τραγουδιού θα είναι άκρως επιτυχημένη

24news team

Για τον Α’ ημιτελικό της φετινής Eurovision που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 18/5 στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, προετοιμάζεται πυρετωδώς η Έλενα Τσαγκρινού και όλη η κυπριακή αποστολή.

Η πορεία της φετινής μας συμμετοχής φαίνεται να θυμίζει κάτι από… Fuego και Ελένη Φουρέιρα, αφού τόσο οι στοιχηματικές εταιρίες, μας δίνουν ανάμεσα στα φαβορί, όσο και οι δημοσιογράφοι που ψήφισαν, μας κατατάσουν πρώτους. Συγκεκριμένα όπως αναφέρθηκε και σε ρεπορτάζ του Beautiful People, η Κύπρος βγήκε πρώτη στην ψηφοφορία των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, που βλέπουν ολόκληρες τις πρόβες από το press room (Δες ΕΔΩ).

Άξιο αναφοράς μάλιστα είναι και το γεγονός ότι, τα βιντεάκια που δίνονται στη δημοσιότητα από το επίσημο κανάλι της Eurovision από τις πρόβες, έχουν «κλέψει καρδιές». Και εξηγούμαστε…

Όπως θα δείτε πιο κάτω, το βίντεο από τη πρώτη πρόβα της Έλενας επάνω στη σκηνή της Eurovision το οποίο δημοσιεύθηκε στις 9 Μαΐου, βρίσκεται πρώτο στις τάσεις, ενώ το βίντεο της δεύτερης και τελικής πρόβας, που έχει δημοσιευτεί εδώ και λίγες ώρες, είναι στο νούμερο 2.

Μάλιστα, φαίνεται ότι αρέσει πολύ το τραγούδι, από τα views που έχει συγκεντρώσει. Το πρώτο βίντεο ήδη πλησιάζει τις 700 χιλιάδες προβολές, ενώ το δεύτερο σε ούτε 24 ώρες έχει ξεπεράσει τις 340 χιλιάδες προβολές.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X