ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγωδία Λάρνακας: Εξετάστηκε από ψυχίατρο ο 23χρονος

Έλειπαν 8 σφαίρες από το σακούλι

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, παρουσιάστηκε το πρωί της Τετάρτης (6/5) ο αδελφός της Μαρίας Χάρπα, ο οποίος συνελήφθη για ανθρωποκτονία της ίδιας του της αδελφής.

Στην αίθουσα του δικαστηρίου τηρήθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά του κορωνοϊού, τόσο από την δικαστή, τους αστυνομικούς, όσο και από τον ύποπτο.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν ενώπιον Δικαστηρίου, στην οικία της οικογένειας όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία, εντοπίστηκε ένα σακούλι νάιλον το οποίο περιείχε 200 σφαίρες 7.62 χιλ. Το εν λόγω σακούλι έφερε μια τρύπα στο πάνω μέρος και μετά από καταμέτρηση που έγινε από τις αρχές, διαπιστώθηκε ότι έλειπαν 8 σφαίρες.

Από το σπίτι, παραλήφθηκε κι άλλος στρατιωτικός εξοπλισμός που εντοπίστηκε, ενώ αναμένεται να γίνουν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 23χρονος, εξετάστηκε από ψυχίατρο και έχει πλήρη διαύγεια.

Επίσης, θα ληφθούν καταθέσεις από το Γρ. Ευημερίας για να διαφανεί αν η οικογένεια ή ο ύποπτος παρακολουθείτο για κάποιο λόγο από λειτουργό.

Καταθέσεις αναμένεται να ληφθούν επίσης από, το οικογενειακό περιβάλλον του υπόπτου, τους περιοίκους, την μονάδα όπου υπηρετούσε ως έφεδρος ο 23χρονος και από τον κοινοτάρχη του χωριού Κλαυδιά.

Σημειώνεται ότι ο 23χρονος τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

Συνελήφθη για ανθρωποκτονία

Ο 23χρονος αδελφός της Μαρία Χάρπα, από τα Κλαυδιά, της επαρχίας Λάρνακας, συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ανθρωποκτονίας. 

Σημειώνεται ότι αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, σύμφωνα με τους οποίους ο θάνατος της κοπέλας επήλθε από διαμπερές τραύμα στο κεφάλι, συνεπεία πυροβολισμού.

Θυμίζουμε ότι η τραγωδία σημειώθηκε γύρω τις 5:45 το απόγευμα της Τρίτης (5/5). Αρχικά λήφθηκε πληροφορία για τραυματισμένο πρόσωπο σε χωριό της επαρχίας Λάρνακας. Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας επισκέφθηκαν την σκηνή, όπου εντόπισαν αναίσθητη 21χρονη. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γ. Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με τις εξετάσεις η άτυχη κοπέλα είχε τραυματιστεί θανάσιμα, μετά που δέχτηκε πυροβολισμό από πυροβόλο όπλο που χειριζόταν ο 23χρονος αδελφός της.

Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες:

Τα όσα έγιναν γνωστά μετά την τραγωδία, έχουν προκαλέσει σοκ στην κοινωνία.

Η Μαρία Χάρπα, έχασε την ζωή της ανήμερα των γενεθλίων της, ενώ φαίνεται μάλιστα να κυοφορούσε.

Η νεαρή, ετοιμαζόταν για ένα νέο ξεκίνημα με τον αρραβωνιαστικό της, ο οποίος τόσο αυτός όσο και η οικογένεια της, δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που τους βρήκε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση