ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τραγικό τέλος για γυναίκα στον Πρωταρά - Ανασύρθηκε νεκρή

Μοιραίο κολύμπι για 60χρονη

24news team

Τραγικό τέλος είχε 60χρονη γυναίκα που πήγε για κολύμπι στον Πρωταρά.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Παγκυπριας Επιτροπης Επαγγελματιων Ναυαγοσωστων Παραλιων:

Την Παρασκευή 23/07 αλλοδαπή γυναίκα έχασε την ζωή της στην παραλία Βρύση (Flamingo) στον Πρωταρά μπροστά από το ναυαγοσωστικό σημείο Βρύση1. Συγκεκριμένα γύρω στις 09.20 συνάδελφος εκτός υπηρεσίας (οι ναυαγοσώστες στο σημείο Βρύση1 αναλαμβάνουν καθήκοντα στις 10.00) κλήθηκε να παράσχει τις πρώτες βοήθειες σε αναίσθητη αλλοδαπή γυναίκα ηλικίας 60 περίπου ετών. Στο θύμα παρασχέθηκε καρδιοπνευμονική αναζωογόνηση και έγινε χρήση απινιδωτή ενώ κλήθηκε ασθενοφόρο για την άμεση μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Με αφορμή το νέο αυτό περιστατικό, καλούμε τις αρμόδιες αρχές όπως προχωρήσουν άμεσα στην επαναξιολόγηση των ωραρίων κάλυψης της κάθε παραλίας παγκύπρια, σύμφωνα με τον βαθμό επισκεψιμότητας της, αφού όπως παρατηρούμε γίνονται περιστατικά σε σημεία που ενώ υπάρχουν ναυαγοσωστικά πύργοι δεν υπάρχουν ναυαγοσώστες σε υπηρεσία.
Επιτέλους πρέπει κάποιοι να καταλάβουν ότι η ναυαγοσωστική υπηρεσία δεν σηκώνει εκπτώσεις αφού αποκοπές σε προσωπικό και ώρες κάλυψης των παραλιών μας μεταφράζονται όχι με εξοικονόμηση χρημάτων αλλά με απώλειες ανθρώπινων ζωών.
Π.Ε.Ε.Ν.Π

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση