ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Θλίψη για τον Χρίστο - «Τούτος εν ο λεβέντης μου...»

Σπαράζει καρδιές ο πατέρας του 34χρονου

24news team

Συγκλονίζει ο πατέρας του 34χρονου Χρίστου Παύλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά την Τετάρτη (8/3), από τη ζωή βυθίζοντας στο πένθος φίλους και συγγενείς.

Μέσα από ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο πατέρας του αδικοχαμένου Χρίστου αναφέρει: «Τούτος που βλέπεται εν ο λεβέντης μου. Την Τρίτη 7 του Μάρτη αποφάσισε πρώτη φορά να πάει στο γιατρό. Επήε στον προσωπικό του γιατρό με πόνο στο στήθος και στην πλάτη. Έδωσε του 3 παυσίπονα ο προσωπικός του γιατρός χωρίς να τον παραπέμψει σε καρδιολόγο, χωρίς να του κάμει καρδιογράφημα. Αφήνω το πάνω σου, του είπε. Αν πονείς ξανέλα. Την Τετάρτη 8 του Μάρτη τούτος ο λεβέντης έπαθε ανακοπή. Τζαι εγώ τωρά ο παπάς του πρέπει να πάω αύριο η ώρα 10 να τον θάψω. Πού να έβρω εγώ το δίκαιο;;; Εν θέλω άλλο μωρό να του τύχει έτσι πράμα».

Υπενθυμίζουμε πως η οικογένεια του Χρίστου προσχώρησε σε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού, για ενδεχόμενη ιατρική αμέλεια.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει ενώπιον του, το ΤΑΕ Λεμεσού, ο 34χρονος Χρίστος, είχε επισκεφθεί τον προσωπικό του ιατρό μετά από έντονους πόνους στο στήθος.

Ωστόσο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της οικογένειας, ο προσωπικός ιατρός του άτυχου 34χρονου, δεν του είχε δώσει την απαραίτητη φαρμακευτική αγωγή με αποτέλεσμα να καταλήξει αιφνιδίως την επόμενη ημέρα.

Σημειώνεται πως ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (10/3), η νεκροτομή επί της σορού του 34χρονου.

Σύμφωνα με τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησε ο ιατροδικαστής, Νικόλας Χαραλάμπους ο 34χρονος, απεβίωσε από ρήξη καρδίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X