ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους τσάκωσαν την ώρα της... παράδοσης

Συγκρούστηκαν με όχημα της ΥΚΑΝ - Χειροπέδες και σε 42χρονο υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών

Ανακοινώσεις

Στη σύλληψη και δεύτερου υπόπτου, άντρα ηλικίας 42 ετών, για υπόθεση εμπορίας ποσότητας κάνναβης δύο περίπου κιλών, προχώρησε χθες βράδυ η Αστυνομία και συγκεκριμένα η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών – ΥΚΑΝ. Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη την περασμένη Τρίτη, άντρας ηλικίας 23 ετών, ο οποίος και τελεί υπό κράτηση.

Στην κατάσχεση της ποσότητας κάνναβης και στην εξιχνίαση της νέας υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών, οδήγησε η συλλογή στοιχείων και διενέργεια εξετάσεων από μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, στην επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, την Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου, γύρω στις 4.00 το απόγευμα, τα μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν σε δρόμο της επαρχίας Πάφου δύο πρόσωπα τα οποία επέβαιναν σε αυτοκίνητο και μοτοσικλέτα, να ασχολούνται με την παράδοση ενός πακέτου. Μόλις οι δύο αντιλήφθηκαν τους αστυνομικούς, άφησαν το πακέτο στο έδαφος και τράπηκαν σε φυγή.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, ανέπτυξε ταχύτητα, με αποτέλεσμα το όχημά του να συγκρουστεί με όχημα της ΥΚΑΝ και ακολούθως να διαφύγει. Ο οδηγός της μοτοσικλέτας, η οποία επίσης συγκρούστηκε με όχημα της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει πεζός, με αποτέλεσμα να ανακοπεί από τα μέλη της ΥΚΑΝ, που τον ακολούθησαν. Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για 23χρονο, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Εντός της μοτοσικλέτας του εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης, μεικτού βάρους 19 γραμμαρίων.

Από τη σκηνή παραλήφθηκε και το πακέτο, που επιχείρησαν οι δύο άνδρες να ανταλλάξουν, μέσα στο οποίο εντοπίστηκε ποσότητα κάνναβης μεικτού βάρους δύο κιλών περίπου.

Εναντίον του 23χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης δυνάμει του οποίου συνελήφθη, ενώ το πρωί της Τετάρτης, 20 Δεκεμβρίου, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου, το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Την ίδια ώρα συνεχίζονταν οι ενέργειες για εντοπισμό και του δεύτερου υπόπτου, ηλικίας 42 ετών, εναντίον του οποίου επίσης εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης, για τη διερεύνηση της υπόθεσης εμπορίας ναρκωτικών. Αυτός συνελήφθη λίγο πριν τις 7.00 το βράδυ της Παρασκευής.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) διερευνά την υπόθεση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση