ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους σταμάτησαν για έλεγχο - Τσάκωσαν με ναρκωτικά τον συνοδηγό

Στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με αρνητική ένδειξη

ΚΥΠΕ

Στη σύλληψη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο το βράδυ του Σαββάτου προς διευκόλυνση των ανακρίσεων για διερευνώμενη υπόθεση, παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, το Σάββατο στις 19:30 μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου ενώ βρίσκονταν σε μηχανοκίνητη περιπολία στη Λεωφόρο Ταξιαρχών στην περιοχή Γιουνιβέρσαλ στην Πάφο, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα το οποίο οδηγείτο από ένα πρόσωπο μόνιμο κάτοικο Κύπρου, εργάτη οικοδομών με συνοδηγό επίσης ομοεθνή του και συνάδερφο του που όπως διαφάνηκε διαμένει στη Δημοκρατία υπό το καθεστώς της συμπληρωματικής προστασίας.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον συνοδηγό του οχήματος, είπε ο κ. Νικολάου, βρέθηκε στην κατοχή του ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης. Αυτός συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε στα γραφεία της ΥΚΑΝ, όπως ανακρινόμενος γραπτώς παραδέχτηκε ενοχή.

Ο οδηγός του οχήματος ανακρίθηκε προφορικά και δεν προέκυψε οτιδήποτε το ενοχοποιητικό εναντίον του. Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως στον οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε προκαταρκτικός έλεγχος νάρκοτεστ με αρνητική ένδειξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση