ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στους δρόμους η Αστυνομία: Κατάσχεση οχημάτων και τρεις συλλήψεις

Στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης στη Λεμεσό

Ανακοινώσεις

Συντονισμένους ελέγχους πραγματοποίησαν τις τελευταίες 48 ώρες μέλη της ΑΔΕ Λεμεσού (ΤΑΕ, ΟΠΕ, ΟΥΛΑΕ, Τροχαία, Ποδηλατική Αστυνόμευση), στο πλαίσιο των δράσεων για πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, αντιμετώπιση των παραβάσεων τροχαίας, τη μείωση των σοβαρών και θανατηφόρων οδικών συγκρούσεων, καθώς επίσης και την πάταξη της οχληρίας.

Κατά τη διάρκεια των συντονισμένων δράσεων, ανακόπηκαν και ελέγχθηκαν πέρα των 190 οχημάτων και 240 προσώπων, ενώ διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν συνολικά πέραν των 80 τροχαίων παραβάσεων.

Για σκοπούς εξετάσεων, κατακρατήθηκαν τρεις μοτοσικλέτες μεγάλου κυβισμού και τρία αυτοκίνητα, για αδικήματα που σχετίζονται με τροχαίες παραβάσεις (χωρίς πιστοποιητικό ασφάλειας, χωρίς άδεια οδήγησης κλπ).

Οι οδηγοί των εν λόγω οχημάτων, αναμένεται να προσαχθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Πέραν των τροχαίων καταγγελιών, μετά από ελέγχους σε επτά (7) υποστατικά προέκυψαν 10 καταγγελίες, για αδικήματα που αφορούσαν τη λειτουργία χωρίς άδεια, την πώληση οινοπνευματωδών χωρίς άδεια, καθώς επίσης και τη μετάδοση μουσικής χωρίς άδεια.

Επίσης, κατά τους ελέγχους εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία πρόσωπα, δύο για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και ένα για το οποίο εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης εναντίον του.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση