ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τους σταμάτησαν για έλεγχο - Ήταν φορτωμένοι κλοπιμαία

Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα

Υπό σύλληψη τελούν δύο πρόσωπα, γυναίκα και άντρας, ηλικίας 36 και 20 ετών, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή τους, περιουσίας για την οποία οι δύο ύποπτοι δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις. Πρόκειται για αριθμό κοσμημάτων και εξαρτημάτων αυτοκινήτων, που διερευνάται κατά πόσον αποτελούν προϊόν κλοπής.

Οι δύο ύποπτοι εντοπίστηκαν από μέλη του ΟΠΕ Πάφου, να διακινούνται με αυτοκίνητο, σε περιοχή στην Κάτω Πάφο, λίγο πριν τις 11.30 χθες το βράδυ. Τα μέλη της Αστυνομίας τους ανέκοψαν για έλεγχο, κατά τη διάρκεια του οποίου, στην κατοχή της 36χρονης εντόπισαν αριθμό κοσμημάτων, όπως δακτυλίδια, σκουλαρίκια, και μία καδένα λαιμού, καθώς και ένα μαχαίρι, ενώ στην κατοχή του 20χρονου εντόπισαν ένα μαχαίρι και μικροποσότητα, ενός γραμμαρίου, κρυσταλλικής ουσίας, που πιστεύεται ότι πρόκειται για ναρκωτική ουσία μεθαμεταμίνης.

Ακολούθησε έρευνα στο όχημα του 20χρονου, όπου εντοπίστηκε αριθμός εξαρτημάτων αυτοκινήτων, καθώς και αριθμός διαρρηκτικών εργαλείων και ένα πτυσσόμενο ρόπαλο. Ο 20χρονος ισχυρίστηκε ότι τα εξαρτήματα αυτοκινήτων, ανήκουν στον ίδιο, ωστόσο δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση τους, με αποτέλεσμα τα μέλη της Αστυνομίας να προχωρήσουν στη σύλληψη του, για το αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. Ο 20χρονος συνελήφθη και για τα αδικήματα της μαχαιροφορίας, της κατοχής επιθετικού οργάνου, της κατοχής διαρρηκτικών εργαλείων, και της κατοχή ναρκωτικών.

Για τα αδικήματα της παράνομης κατοχής περιουσίας και της μαχαιροφορίας συνελήφθη και η 36χρονη, η οποία επίσης δεν έδωσε ικανοποιητικές εξηγήσεις για την προέλευση των κοσμημάτων που ανευρέθηκαν στην κατοχή της. Οι 36χρονη και 20χρονος τέθηκαν υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Το ΤΑΕ Πάφου και ο Κεντρικός Αστυνομικός Πάφου συνεχίζουν τις εξετάσεις.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X
X