ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του κατάσχεσαν την μοτοσυκλέτα πριν δύο μήνες - Αναστάτωσε τη Λευκωσία

Το χρονικό της υπόθεσης

24news team

Γνωστός στην Αστυνομία είναι ο μοτοσυκλετιστής, ο οποίος αναστάτωσε την πρωτεύουσα το μεσημέρι της Τρίτης (15/11).

Σύμφωνα με πληροφορίες, την μοτοσυκλέτα του, την είχαν κατασχέσει οι Αρχές, πριν από δύο μήνες για σωρεία τροχαίων παραβάσεων και κρατείτο σε αστυνομικό σταθμό.

Ο νεαρός, παρέλαβε την μοτοσυκλετά του το πρωί της Τρίτης και ακολούθως σημειώθηκε η άγρια καταδίωξη του από αστυνομικούς.

Τα μέλη της Αστυνομίας τον καταδίωξαν, ενώ αυτός συνέχισε να οδηγεί διαπράττοντας τροχαία αδικήματα, θέτοντας επανειλημμένα σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές

Συγκεκριμένα γύρω στις 13:00, μετά από πληροφορία για πρόκληση οχληρίας στη Λεωφόρο Αθαλάσσας στη Λευκωσία, μέλη της Αστυνομίας εντόπισαν ένα πρόσωπο να οδηγεί μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού, με μεγάλη ταχύτητα. Έγινε σήμα στον οδηγό να σταματήσει χωρίς αυτός να το πράξει, ενώ συνέχισε να οδηγεί και να προβαίνει σε σωρεία τροχαίων παραβάσεων.

Τα μέλη της Αστυνομίας τον καταδίωξαν, ενώ αυτός συνέχισε να οδηγεί διαπράττοντας τροχαία αδικήματα, θέτοντας επανειλημμένα σε κίνδυνο ανθρώπινες ζωές που διακινούνταν στο οδικό δίκτυο. Στη συνέχεια, ο οδηγός συνέχισε την πορεία του προς τον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας προς Λεμεσό, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα, παρά την έξοδο προς Πέρα Χωρίο Νήσου.

Ο μοτοσυκλετιστής, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για νοσηλεία.

Στην κατοχή του εν λόγω προσώπου εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών και σπαστήρας κάνναβης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X