ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του επιτέθηκαν έξω από την οικία του

Συνελήφθησαν δύο πρόσωπα

Ανακοινώσεις

Δύο πρόσωπα, άντρες ηλικίας 38 και 35 ετών, συνελήφθησαν από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης βαριάς σωματικής βλάβης, κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος. Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, γύρω στις 9.30 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου, 18 Ιουνίου, 32χρονος αντιλήφθηκε τους δύο υπόπτους να βρίσκονται κοντά στο αυτοκίνητο, που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του, στη Λεμεσό και τον ένα από τους υπόπτους να προκαλεί ζημιά στο όχημα με τη χρήση αιχμηρού αντικειμένου. Αφού ο 32χρονος προσέγγισε τους υπόπτους, αυτοί επιτέθηκαν εναντίον του. Οικείο πρόσωπο του 32χρονου προσέτρεξε στο σημείο και τότε οι δύο φερόμενοι δράστες τράπηκαν σε φυγή.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα στη μύτη και κατάγματα στο θώρακα. Νοσηλεύτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο, από όπου έλαβε εξιτήριο τη Δευτέρα, 20 Ιουνίου και την επόμενη μέρα υπέβαλε καταγγελία στο ΤΑΕ Λεμεσού.

Εναντίον του 38χρονου και του 35χρονου εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. Αυτοί εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν από μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού, λίγο μετά τις 11.00 πριν το μεσημέρι της Παρασκευής και τέθηκαν υπό κράτηση.

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση

X