ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
17° Λευκωσία,
27 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

Άνοιξε ο δρόμος που είχε κλείσει λόγω τροχαίου

Νταλίκα συγκρούστηκε με τρία οχήματα

Αποκατάσταση Κυκλοφορίας. Ο αυτοκινητόδρομος Ριζοελιάς - Λάρνακας με κατεύθυνση το αεροδρόμιο, ο οποίος ήταν κλειστός λόγω οδικής τροχαίας σύγκρουσης, έχει τώρα ανοίξει και η τροχαία κίνηση διεξάγεται κανονικά.

Προηγούμενη ενημέρωση

Κλειστές είναι και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο Ριζοελιάς-Αεροδρομίου Λάρνακας, στην κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο Λάρνακας, στην περιοχή Αραδίππου, λόγω τροχαίας σύγκρουσης που σημειώθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι της Πέμπτης.

Μετά από σύγκρουση μεταξύ νταλίκας και τριών σαλούν αυτοκινήτων, οι δύο λωρίδες πορείας προς το Αεροδρόμιο έχουν κλείσει λόγω ακινητοποίησης των τεσσάρων οχημάτων εντός του δρόμου.

Στο σημείο βρίσκονται μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις, παροχή βοήθειας και ρύθμιση της κυκλοφορίας. Η τροχαία κίνηση διοχετεύεται μέσω της λωρίδας ασφαλείας του δρόμου.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από προπορευόμενα οχήματα και να ακολουθούν τις οδηγίες των μελών της Αστυνομίας που βρίσκονται στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση