ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τον τσάκωσαν να εργάζεται παράνομα σε οικοδομή

Κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι 20χρονος και ο εργοδότης του για παράνομη εργασία

ΚΥΠΕ

Σε συντονισμένη επιχείρηση που διενήργησε η Αστυνομία Πάφου την Τρίτη για την πάταξη της παράνομης και αδήλωτης εργασίας στην Πάφο εντοπίστηκε 20χρονος να εργάζεται παράνομα σε οικοδομή στην Πάφο. Τόσο αυτός όσο και ο εργοδότης του κατηγορήθηκαν γραπτώς.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου μεταξύ των ωρών 08:00- 10:00 την Τρίτη, μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Πάφου και της Υπηρεσίας Πάταξης της Αδήλωτης Εργασίας του εν λόγω Υπουργείου διενήργησαν συντονισμένη επιχείρηση σε υπό ανέγερση οικοδομές στην πόλη της Πάφου.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης σε δύο υπό ανέγερση οικοδομές, εντοπίστηκαν πέντε εργαζόμενοι. Σε μία περίπτωση ο ένας εξ αυτών, ηλικίας 20 ετών, ο οποίος διαμένει μόνιμα στην Δημοκρατία ως αιτητής πολιτικού ασύλου, συνελήφθη αυτόφωρα καθότι εργαζόταν παράνομα.

Τόσο ο ίδιος ως εργοδοτούμενος, όσο και ο εργοδότης, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Κύπρου, ηλικίας 30 ετών, οδηγήθηκαν στην Αστυνομία, κατηγορήθηκαν γραπτώς και ακολούθως αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα.

Οι επιχειρήσεις για την πάταξη της αδήλωτης εργασίας θα συνεχιστούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση