ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το ξέσπασμα της μητέρας του Θανάση – «Αίσχος και ντροπή»

Η ανάρτηση της μητέρας του Θανάση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

24news team

Με προσωπική της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η μητέρα του Θανάση σχολιάζει τις δηλώσεις του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, ο οποίος όπως ανακοίνωσε πως αποφασίστηκε να μην ασκηθούν ποινικές διώξεις για τη δολοφονία του εθνοφρουρού.

Η κα Νικολάου, στην ανάρτησή της αναφέρει μεταξύ άλλων, «Αντιμετώπισαν τον τραγικό θάνατο του παιδιού μου χειρότερα και από ένα σκυλί, αίσχος και Ντροπή σε όσους ενεπλάκησαν»!

Αυτούσια η ανάρτησή της

Εξ' αφορμής της απάντησης του Γ. Εισαγγελέα στην επιστολή μας 04.05.2023.

Όποιος με παρεξηγήσει…. μόνο όταν βρεθεί στην θέση μου και περπατήσει επάνω στα βήματα μου θα με καταλάβει!

Εδώ και 50 μέρες περιμέναμε να πάρουμε απάντηση από τον Γ. Εισαγγελέα σε επιστολή που του στείλαμε μέσω του δικηγόρου μας που αφορούσε πολύ σημαντικές απαντήσεις σχετικά με το πώς προχωρούμε την τραγική μας υπόθεση η οποία μας βασανίζει και μάς ταλαιπωρεί αφάνταστα εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια εξ αιτίας κάποιων διεφθαρμένων που την κουκούλωναν συνεχώς!

Φαίνεται πως δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η συγκάλυψη των δολοφόνων και των υπαίτιων του άγριου εγκλήματος και κατά συνέπεια η ατιμωρησία του μαρτυρικού θανάτου του παιδιού μας, +Θανάση, συνεχίζεται!

Ο Γ. Εισαγγελέας αντί να αναλάβει τις ευθύνες που μάς υποσχέθηκε δημοσίως, ότι είναι με το μέρος μας και θα μάς βοηθήσει! " ένιψε τας χείρας του"!

Αντί να μάς απαντήσει ο ίδιος για ένα τόσο σοβαρό θέμα που αφορά, προμελετημένο έγκλημα, απάτη και συγκάλυψη και είναι μία από τις σοβαρότερες υποθέσεις που αφορά την ζωή ενός στρατιώτη, που συνέβη εν ώρα υπηρεσίας στην Ε.Φ. και που έχει κατά συρροή συγκαλυφθεί, ανέθεσε την σύνταξη της απαντητικής επιστολής σε μία αλόγιστη υπάλληλο από τα γραφεία του!

Αυτή η ενέργεια εκ μέρους ενός αρμόδιου Αξιωματούχου του Κράτους τον οποίο θα πρέπει να σεβόμαστε, είναι απαράδεχτη, όπως και τα γραφόμενα των 5 σελίδων απαντητικής επιστολής από την υπάλληλο του που φαίνεται ότι της ανέθεσε ίδιος να χειρίζεται το θέμα!

Μετά από το τελευταίο πόρισμα της ντροπής που διέταξε ο Γ. Εισαγγελέας από την Αστυνομία, το οποίο…. μετά από ενδελεχούς μελέτης είναι όλο ψεύδη και διαστρεβλώσεις, παραποιήσεις και κουτσομπολιά, που φαίνεται ξεκάθαρα ότι έπαιρναν οδηγίες από τους/τες υπάλληλους της Νομικής Υπηρεσίας οι οποίες έδιναν οδηγίες και στις προηγούμενες έρευνες…. έρχεται τώρα και η απαντητική επιστολή από μία καινούργια «κυράτσα» να συμπληρώσει το παζλ, και να μάς δώσει να καταλάβουμε ποιοι είναι πίσω από την τραγική υπόθεση και παρεμποδίζουν την απονομή δικαιοσύνης! Είναι αυτές οι ίδιες!

Και μετά μιλούν όλοι για καταπολέμηση της διαφθοράς! Για να καταπολεμηθεί η διαφθορά και να επέλθει το Κράτος Δικαίου σε αυτόν τον τόπο θα πρέπει να ξεκινήσει να γίνεται η κάθαρση από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας και της Αστυνομίας, και ιδικά στον Στρατό, που σκοτώνει τα παιδιά μας και δεν τολμά κανείς να τον πλησιάσει!

Τα 18 χρόνια που παλεύω για να δικαιώσω το άδικο σκοτωμένο παιδί μου, από τα βρώμικα χέρια των εμπόρων των ναρκωτικών και τον υπόκοσμο του Στρατού, επειδή τούς είδε κατά λάθος και του στοίχισε την ζωή…. ήταν αρκετά για να γνωρίσω την τόση βρωμιά που υπάρχει και την απάνθρωπη συμπεριφορά τους. Αντιμετώπισαν τον τραγικό θάνατο του παιδιού μου χειρότερα και από ένα σκυλί! Αίσχος και Ντροπή σε όσους ενεπλάκησαν!

Τόσο παρανοϊκοί είναι που προστατεύουν τους δολοφόνους και τους υπαίτιους, και αντιμετωπίζουν τα θύματα σαν να είναι εγκληματίες! Η μόνη εξήγηση που υπάρχει, πρέπει να έχουν καλό συμφέρον από τους εγκληματίες, αλλιώς δεν εξηγείται!

Ανδριάνα Νικολάου 27.06.2023

Κοινωνία: Τελευταία Ενημέρωση